Abdul-Rauf Sulemana fra FCN til AB på lejeaftale

Abdul-Rauf Sulemana fra FCN til AB på lejeaftale
AB Gladsaxe har lejet den snart 22-årige ghanesiske offensivspiller Abdul-Rauf Sulemana i FC Nordsjælland. Abdul-Rauf har prøvetrænet i AB i løbet af sommeren og det har udmøntet sig i en lejeaftale på transfervinduets sidste dag.  Han kan med sine offensive og kreative kompetencer gøre en forskel i kampene. Abdul-Rauf har sin første træning, som AB-spiller mandag eftermiddag.   Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Abdul-Rauf er en spiller, vi har lejet i FC Nordsjælland. Han er uortodoks og komme med noget mangfoldighed, som vi synes, vi har manglet. Det vil give os nogle flere muligheder offensivt. Vi har ikke verdens største trup, så derfor var det også vigtigt at få Abdul-Rauf ind. Abdul-Rauf har en karakter og en personlighed, som er rigtig nem at tilgå. Vi kan give ham muligheden for at vise sig frem på en europæisk scene, som han ikke har haft før. Det er værd at forfølge. Så vi byder Abdul-Raul et stort velkommen til AB”. Abdul-Rauf udtaler følgende: ”Jeg er meget glad for at kunne komme til AB. Jeg håber på, at jeg får noget spilletid, så jeg kan bygge på i min kunnen. Jeg er blevet fortalt, at AB er en historisk og traditionsrig fodboldklub, og det vil jeg gerne være en del af. Mit første step er at træne godt med og spille sammen med spillerne. Jeg kommer fra ”Right to Dream” og FC Nordsjælland. Jeg kunne ikke spille med dem, så jeg fik chancen for at komme til AB. Jeg er klar til at spille og vil arbejde hårdt og gøre, hvad jeg kan i AB”. Velkommen til Abdul-Rauf!

 

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.