Så gælder det HIK og 3 point på udebane

Så gælder det HIK og 3 point på udebane
Så er der igen turneringskamp på programmet, når AB Gladsaxe fredag den 2. september 2022 tager den korte vej til HIK. Kampens dommer fløjter kampen i gang kl. 17.45. Bemærk at kampen spilles på Bregnegårdsvej 25. AB spillede sig i tirsdagens pokalkamp videre i turneringen med sejr over Kastrup BK. HIK er ude af pokalturneringen efter nederlag til Nykøbing FC. Der er lagt op til spændende og jævnbyrdig kamp mellem HIK og AB. Begge hold har fire point. HIK tabte deres seneste kamp på den svære udebane i Brabrand. AB vandt som bekendt hjemme på Gladsaxe Stadion over BK FREM. Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Vi skal møde HIK. Vi lavede en rigtig god præstation og en fantastisk sejr mod FREM. En fantastisk fredag aften, som vi skal forsøge at arbejde videre med. Det har været en periode med tre kampe på syv dage og det har medført en del rotation, hvilket også gav en smule ustabilitet i pokalkampen mod Kastrup. Så det handler om at være frisk. Det handler om at være frisk fysisk. Vi skal være mentalt klar. Vi ved, at HIK kommer med fart i benene. HIK har været i Brabrand og Brabrand er et rigtig bøvlet hold at møde og HIK tabte også kampen. Så HIK vil komme ud med en modenhed efter sådan en Brabrand kamp. Så vi skal vise kvalitet i spillet fra start til slut og så får vi forhåbentligt igen en dejlig fredag aften”.
Trænerteamet råder over følgende spillere til kampen:3 Gustav Overgård Hansen 4 Anton Basbas Pedersen 5 Adnan Curovic 7 Frederik Ellegaard 8 Emil Wass 9 Emil Mygind 11 Oliver Angus15 Lucas Koch 16 Casper Hauervig (mål) 17 Christoffer Thrane 18 Simon Holden 19 Albert Nørager 20 Marcus Hørbye 21 Alessio Alicino 22 Silas Trier Madsen 23 Mican Atici25 Tobias Brogaard (mål)30 Marcus Mustac Gudmann Startopstillingen kan ses på facebook en time før kampens start. Hvis du er forhindret i at komme til kampen, så kan du streame kampen på: https://2-division.dk/streaming.

 

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.