Bliv sponsor

Sponsor i AB

Et partnerskab i Akademisk Boldklub Gladsaxe kan sammensættes på rigtig mange måder, så det bedst opfylder Jeres behov. Måske er det netværket der trækker, eller også er det de gode fodboldoplevelser, som du kan give Jeres ansatte og forretningsforbindelser? Uanset hvad Jeres incitament er, eller hvis I blot vil høre lidt mere om mulighederne, så opfordrer vi Jer til, at udfylde nedenstående formular.

Når I har udfyldt formularen, vil vi hurtigst muligt kontakte Jer, så I kan høre mere om de mange muligheder man får som partner i Akademisk Boldklub Gladsaxe.

Vi glæder os til at møde dig!

Lounge2
Hospitality

Vi tilbyder en lang række hospitality muligheder, så du får mulighed for at invitere dine forretningsforbindelser, medarbejdere eller dit netværk til fodbold i flotte rammer på Gladsaxe Stadion.

I Knud Lundberg Loungen mødes sponsorer og samarbejdspartnere til vore kampe til et eksklusivt før kampsarrangement med spisning samt oplæg af direktør, salgschef og cheftræner.

I dagligdagen bruges faciliteterne til et væld af netværksarrangementer, mærkedage og konferencer. Vores lounge er indrettet med kvalitetsmøbler, projektor og alt i AV-udstyr så vi er klar til at gribe bolden, når dit event skal i kassen.

At være partner

AB A/S prioriteter kreativitet, fremadrettede initiativer og en offensiv tilgang både på og udenfor fodboldbanen. Vi er fast besluttede på at være de bedste i både sporten og som samarbejdspartner. Vores filosofi handler om at levere underholdende og publikumsvenligt fodboldspil, som vi mener er nøglen til succes på banen, ved forhandlingsbordet og i vores samarbejde med vigtige interessenter. 

Hos AB stræber vi altid efter at tænke kreativt og nytænkende, og denne tankegang præger også vores partnerprodukter. Et partnerskab med os indebærer ikke blot fribilletter og adgang til VIP-loungen. Det er en branding-værktøjskasse, der er designet til at give positiv eksponering til virksomheden og dens produkter, både blandt kunder og samarbejdspartnere, såvel som internt blandt virksomhedens medarbejdere.

 

Lounge
AB A/S’ målsætning

AB A/S’ målsætning er at skabe positive og synlige resultater både på og uden for fodboldbanen. Vi vil altid knokle for at være de bedste – som fodboldhold og som forretnings -og samarbejdspartner. I AB hylder vi det kreative, fremadrettede og publikumsvenlige fodboldspil. Fordi vi tror på, at denne indstilling er vejen til succes på grønsværen, ved forhandlingsbordet og hos alle de mennesker, som har betydning for AB og vores fremtidige succes. 

I Akademisk Boldklub forsøger vi altid at være kreative, fremadrettede og offensive. Vores partnerprodukter er gennemsyrede af denne tankegang. Et partnerskab i Akademisk Boldklub er ikke kun ”en stak fribilletter og faste pladser i VIP loungen”. Et partnerskab i AB er en branding-værktøjskasse beregnet på at skabe positivt kendskab til virksomheden og dens produkter. Både eksternt blandt virksomhedens kunder og samarbejdspartnere, men i høj grad også internt blandt virksomhedens egne medarbejdere. 

Et partnerskab i AB er en effektiv og kreativ måde for virksomheden at opbygge og fastholde et godt image blandt kunder, forretningspartnere, medarbejdere og andre af betydning for virksomheden. 

Via vores sponsorkoncept vil I blive tilbudt en særdeles effektiv eksponering, og bliver en del af et stort og aktivt netværk. AB har stor bevågenhed fra medierne, og der er stor brandingmæssig værdi i at blive stillet i forbindelse med klubben og vores mangeårige historie. Tøj, events, reklamebander, aktivering, kampprogram, aviser og en meget velbesøgt hjemmeside er kun nogle få eksempler på Jeres eksponeringsmuligheder.

Vi hjælper vores partnere med at tilpasse og implementere vores produkt, så det i hvert enkelt tilfælde skaber størst mulig værdi for virksomheden. Vi samarbejder med vores partnere om at integrere pakken i deres forretningsplaner, så aktiviteterne er med til at opfylde virksomhedernes mål.

Events

Hos AB brænder vi for at give dig gode oplevelser, når du er til fodbold. Vi har ekspertise inden for en bred vifte af events, hvor vi har fokus på jeres behov og ønsker til afholdelse.

Har du behov for at afholde et event, tage dine samarbejdspartnere, ansatte og kommende kunder med på stadion og netværke til god fodbold? Vi sørger for at dit event bliver en succes. Fortæl os hvad du har brug for og vi sammensætter det til dig.

Mulighederne er mange. Tag fat i os.

stadion ab scaled