AB Forever Fanklub

AB Forever

AB Forever blev startet som en græsrodsbevægelse i foråret 1993. Et par ungdomstrænere havde stigende frustrationer over at ABs ungdomsspillere ikke kom på Stadion om søndagen og støttede klubbens 1.hold. Derfor satte disse trænere sig sammen for at finde ud af, hvorfor de unge mennesker ikke valgte at støtte op om AB der på dette tidspunkt lå i 2.division, og faktisk spillede underholdende fodbold.

AB Forever er med til at skabe en fantastisk stemning på Gladsaxe Stadion og et stort fan-fællesskab

 Vi opfordrer alle med et grønt hjerte til at melde sig ind i fanklubben, som du kan læse mere om på AB Forever website.

Fanklub

En af årsagerne var at der var for langt mellem ungdom og senior, og de unge mennesker følte ingen relationer til klubbens første hold. Derfor startede disse ungdomstrænere en fanklub under navnet Boogies Venner, som var en direkte hyldest til ABs daværende topscorer Finn Buchardt, som igennem mange scoringer i det lille felt havde vendt truende nederlag til sejre.

I dag kan du finde fanklubben på sektion E under kampene på Gladsaxe Stadion, hvor de er med til at skabe en god stemning.

AB Forever støtter førsteholdet i tykt og tyndt, og er med til at skabe et godt sammenhold omkring det at holde med akademikerne.

Bliv medlem

Som medlem af AB Forever får du:

  • 10 % rabat på køb af merchandise ved køb på min. 100 kr. i AB Shoppen
  • 10 % rabat på sæsonkort til ABs kampe
  • Én gratis kamp pr. halvsæson
  • Billigere øl på stadion både før, under og efter kampen
  • Billigere busture
  • Medlemsblade
  • Mulighed for deltagelse i forskellige arrangementer med AB Forever og AB A/S

AB Forever er med til at skabe en fantastisk stemning på Gladsaxe Stadion og et stort fan-fællesskab. Vi opfordrer alle med et grønt hjerte til at melde sig ind i fanklubben, som du kan læse mere om på AB Forever website.

Nummer 12

AB Forever har siden stiftelsen i 1995 været en trofast støtte på sidenlinjen uanset om det har heddet Superliga eller 2. Division.

Vores fans gør os stolte, og spillerne kan mærke opbakningen, som giver de ekstra procenter, når der skal ydes på grønsværen. Det gør vore spillere stolte over at trække AB-trøjen over hovedet.

AB Forever er vores trofaste 12. mand. For os er AB Forever Danmarks bedste 12. mand, hvilket vi gang på gang har set mange eksempler på.

I forbindelse med 20 års jubilæet blev trøjenummer 12 fredet, til ære for AB Forever, så vi på den måde kan vise at vi sætter pris på jer, som er på tribunen i medgang og modgang, uanset om det er i Hjørring, Holbæk eller Gladsaxe!

Det er os der takker!

nummer 12
ab forever

har du hørt en fugl synge?

Følg AB Forever på X

På ABs X-profil kan du få alle de nyeste opdateringer omkring klubben, ABs kampe, interviews og meget meget mere. Følg AB på X ved at tilføje os som en af dine favoritsider.

Fri for trutmund

Følg AB Forever på Instagram

På Instagram kan du se billeder fra kampe, photoshoots, omklædningsrummet og alle muligt andet spændende bag kulissen når akademikerne træner frem mod næste udfordring.

Upload dine egne billeder med  #ab1889

315758571 5686007511458629 1460718673030432166 n
AB Forever Fanklub

en for alle, alle for en

Følg AB Forever på Facebook

Bliv fan af Akademisk Boldklub Gladsaxe på facebook og få alle nyheder om førsteholdet og  nyheder fra både ABs U/17 og U/19 hold.

Kommentér og synes godt om ABs nyheder.

På vores officielle facebookside kan du skrive på væggen, se billeder af spillerne som du ikke finder andre steder, få helt eksklusive tilbud eller få mulighed for at deltage i konkurrencer om fede præmier og meget meget mere!”

stemning på sidelinjen

TIFO-støtte

Støt AB Forevers arbejde med at skabe nogle flotte rammer til vore kampe på Gladsaxe Stadion.

Fanklubben har i den seneste årrække lavet mange flotte bannere, og vi vil i den forbindelse gerne takke de mange mennesker, som gennem tiden har støtte dette arbejde og har ydet en stor indsats for at skabe en flot kulisse.

Vi håber at folk har lyst til at støtte fanklubbens store arbejde, og herved gøre fremtidige tifoer mulige.

Giv en donation der er med til at forbedre stemningen til førsteholdets kampe. Pengene går udelukkende til tifoarbejde (flag, bannere etc.). Navngiv overførslen med navnet ‘TIFO’, så støtter du fanklubbens arbejde.

Donationer kan overføres direkte til AB Forevers Jyske Bank-konto
Reg. nr.: 5030
Kontonr.: 1207317

fanclub tifo