Gladsaxe Stadion

Tilskuere
150
m2
1150
Siddepladser
0
Goals
0

Velkommen til Gladsaxe Stadion

Gladsaxe Stadion

Gladsaxevej 202 
2860 Søborg

Parkering

Der er mulighed for parkering på den store parkeringsplads ud mod Gladsaxevej. Derudover er der parkeringspladser i Høje Gladsaxe, ved Gladsaxe Skøjtehal eller ved Gladsaxe Svømmehal på Vandtårnsvej.

Der er 2 handicapparkeringspladser tilgængelige ved Gladsaxevej. De findes lige ved tennisbanerne.

fanclub tifo
gladsaxe 1
Sikkerhed

Har du spørgsmål til afviklingen af en kamp på Gladsaxe Stadion eller sidder du som sikkerhedschef i en anden klub, kan du kontakte administrationen på tlf. 39 69 23 45. 

Bus og S-tog

Buslinierne 4A, 30E, 68 og 164 kører til døren. Stå af ved busstoppestedet ‘Høje Gladsaxe’.

De nærmeste S-togsstationer er Buddinge Station og Kildebakke Station. Herfra kan man enten gå en rask gåtur på 10-15 minutter eller tage en bus direkte til Gladsaxevej 202. Stå af ved busstoppestedet ‘Høje Gladsaxe’.

Adgang for kørestolsbrugere

Personer i kørestol får adgang til Gladsaxe Stadion via indgang 4 ti ny tribune. Her er der en lift op til selve tribunens 1. sal.
Ønsker man at sidde i nærheden af udeholdets tilskuere, skal man gøre opmærksom på dette ved indgangen, og en kontrollør vil herefter sørge for eskortering til modsatte tribune, hvor der dog ikke er handicapvenlige forhold.
Er man gæst i Knud Lundberg Loungen er der mulighed for adgang via elevator som findes ved indgang 3 i ny tribune.

På tribunen i ny tribune er der indrettet et område særligt til tilskuere i kørestol. I hver ende af tribunen er der toiletforhold specielt til tilskuere i kørestol.

Pressen

Repræsentanter fra pressen får adgang til stadion ved indgangene mod forevisning af gyldigt pressekort. Cirka 20 minutter før kampstart kan holdopstillingerne afhentes i receptionen. Efter kampen er der adgang til interviews med spillere og trænere gennem receptionen på Ny Tribune.

For spørgsmål eller akkredittering rettes henvendelse til administration på tlf.: 39 69 23 45.

Kommercielle aktiviteter af enhver art på stadion kræver aftale med klubben. Kommerciel aktivet kan være, men er ikke begrænset til salg af varer og tjenester, indsamling af data, lyd og billede med henblik på videresalg eller offentliggørelse i kommercielt øjemed fx videresalg til bookmakere eller deres underleverandører. Overtrædelser af dette vilkår, kan medføre bortvisning samt karantæne og erstatning af klubbens tab som følge af aktiviteten.

gladsaxe stadion
gladsaxe stadion

Gladsaxe Stadion har kapacitet til 13.507 tilskuere, hvoraf 7.707 er siddepladser.
Tribune 1 – gammel tribune – er opført i 1940 og har 3.977 overdækkede siddepladser. 
Tribune 3 – ny tribune – er opført i 1999 og har 3.730 siddepladser.
På hver ståpladstribune bag målene er der kapacitet til 2.900 personer pr. tribune.

Banestørrelse:  68 x 105 meter
Lysanlæg:  715 lux

Tilskuerrekord:
10.039 tilskuere til kampen mellem Akademisk Boldklub og F.C. København i Superligaen i april 2004. Kampen endte 0-2