AB Gladsaxe vinder 2-0 over HIK

AB Gladsaxe vinder 2-0 over HIK
AB Gladsaxe spillede i dag mod HIK, der før kampen lå nr. 10 i 2. division. AB Gladsaxe lå nr. 4 før kampen, og det gjorde de hold også, da dommeren fløjtede kampen af. AB vandt med 2-0 på mål af Frederik Ellegaard på straffespark og Marcus Mustac Gudmann på et flot hovedstød. Før kampen blev Albert Nørager hyldet for 100 kampe i den grønne trøje, og cheftræner Patrick Birch Braune blev også hyldet for at stå i spidsen for holdet i 100 kampe. Trænerteamet havde valgt samme startopstilling, som i kampen mod BK Frem. Simon Holden var tilbage i truppen efter en længere skadespause. Han kom på banen efter 35 min., da Silas Trier Madsen desværre måtte forlade banen med en skade. Simon Holden overtog også anførerbindet. 634 tilskuere overværede endnu en AB sejr, hvor resultatet blev skabt i 1. halvleg, mens 2. halvleg blev overladt til HIK. De formåede dog ikke at komme til afgørende chancer. AB lagde spillet højt på banen, og fik presset HIK til at blive på deres banehalvdel. Efter 7 min. søger Emil Wass mod mål langs baglinjen og spiller bolden bagud til Alessio Alicino, der sender er godt skud afsted, men desværre ikke til en scoring. AB får lidt senere frispark i højre side tæt på feltet, men Marcus Mustac Gudmann sendte denne gang bolden forbi mål. Efter 24 min. rår Frederik Ellegaard en flot spillet aflevering indenom og spurter fra forsvareren, så HIK’s målmand må nedlægge ham. Frederik Ellegaard sætter sikkert bolden ind bag målmanden til føringen 1-0 i det 26. minut. HIK havde fortsat ikke meget chanceskabende spil, og efter 34 min. kommer Marcus Mustac Gudmann højt til vejrs efter et indlæg og header bolden i mål til 2-0. I anden halvleg trækker AB sig tilbage på banen og lader HIK være det hold, der skal skabe spil og chancer. Det lykkedes dog ikke for HIK at omsætte spillet til målgivende chancer.
Cheftræner Patrick Birch Braune udtalte efter kampen: ”Vi gjorde vores arbejde i første halvleg. Anden halvleg var ikke vildt underholdende. Vi viser modenhed og lukker kampen. Det er HIKs opgave at komme tilbage og gøre kampen spændende. Det er ikke vores. Stor ros til drengene – det var modent og en rigtig stærk indsats. Vi følte os rimelige komfortable igennem kampen både defensivt og offensivt. Det er en af de ting, vi har haft svært ved i andre kampe. Vi tog tempoet ud af kampen, vi hvilede i spillet både med og uden bold. Det har vi ikke kunnet i mange kampe, hvis vi skal være kritiske og det ville vi gerne kunne bedre og det gjorde vi godt i anden halvleg. Vi har en fantastisk harmoni og synergi i holdet”.
Anfører Silas Trier Madsen udtalte efter kampen: ”Vi spillede en utrolig god første halvleg, hvor det er os, der er dominerende og chanceskabende. Vi kommer fuldt fortjent foran med 2-0. Det bliver lidt en anderledes anden halvleg, hvor vi kommer lidt længere ned og står og har ikke bolden så meget. Men jeg synes ikke, at HIK blev farlige. Super-rart at vi kan holde et clean sheet – det har vi ikke gjort i lang tid. Vi kom også foran i kampen og det har vi heller ikke gjort i lang tid. Kæmpe præstation af drengene og tre point igen”.
Efter kampen kårede spillertruppen Marcus Mustac Gudmann til kampens spiller. Startopstilling med ud- og indskiftninger: 25 Tobias Brogaard (m) 3 Gustav Overgaard Hansen 4 Anton Basbas Pedersen 7 Frederik Ellegaard ud – 13 Mads Vang ind 8 Emil Wass ud – 23 Mican Atici ind 9 Emil Mygind ud – 17 Christoffer Thrane ind 11 Oliver Angus 19 Albert Nørager 21 Alessio Alicino ud – 14 James Iheme ind 22 Silas Trier Madsen ud – 18 Simon Holden ind 30 Marcus Mustac Gudmann Næste kamp er mod Brabrand i Aarhus 5. november kl. 14.

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.