AB henter tidligere AB-målmand Filip Mellbin

AB henter den tidligere AB-målmand Filip Mellbin. Filip har senest spillet for Næstved i NordicBet Ligaen.  

“Filip er en meget talentfuld ung målmand som allerede har en del erfaring med seniorfodbold på NordicBet Liga niveau” Siger cheftræner David Roufpanah.

“Han har en stærk mentalitet, og vil styrke vores målmandsgruppe. Vi er meget glade for at få Filip hjem til AB.” 

Mellbin som er 20 år, har spillet 48 kampe for AB´s U19 hold mellem 2020-2022. Han skiftede til Næstved i sommeren 2022. 

“Jeg er enormt glad for at være tilbage i AB og velkendte rammer. Truppen rummer kæmpe kvalitet, og mit håb er at bidrage til klubbens store ambitioner. Jeg kan slet ikke vente med at være tilbage på Gladsaxe Stadion og mærke AB’s fantastiske fans igen”

Lånaftale til talentfuld spiller

Dertil bliver midtbanespilleren Hakim Sighaoui udlejet til Vanløse IF indtil juni 2024.  

“Vi er meget tilfredse med at vi har fundet en god løsning til Hakim. Han er en ung talentfuld midtbanespiller som har brug for mere spilletid, for at udvikle sine beslutninger i kampe, og det er der udsigt til i Vanløse” siger David Roufpanah. 

Farvel til Ndukwu

Klubben har også sagt farvel til midtbanespilleren Layton Ndukwu. Ndukwu skiftede til AB i juli 2023 og optrådte 13 gange for AB med to scoringer til følge. 

Sejr i generalprøve
BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til…
Vigtig sidste træningskamp
En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division…
Akademisk Boldklub fylder 135 år
Akademisk Boldklub fylder 135 år den 26. februar 2024. Det er med stor stolthed, at Akademisk Boldklub annoncerer vores 135-års…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.