AB henter to argentinske talenter

AB henter to argentinske talenter
To, store argentinske talenter flytter fra et stort talentakademi i Argentina til AB. Emiliano Gomez og Emiliano Arrieta skifter begge fra den argentinske hovedstadsklub Club Atlético Lanus til AB. Det sker på langvarige aftaler, der giver de to spillere muligheden for at udvikle sig til at blive værdifulde spillere for AB. “Da jeg hørte om muligheden for at komme og spille i Danmark, lignede det en unik chance, så jeg tøvede ikke. Mine forventninger er, at jeg tilpasser mig hurtigt, så jeg kan bidrage til holdet, og AB kan fortsætte med at udvikle sig,” siger 19-årige Emiliano Gomez. Både Emiliano Gomez og Emiliano Arrieta er talenter fra Club Atlético Lanus fra den bedste, argentinske række. Nu skifter de den argentinske hovedstad, Buenos Aires, ud med København. “Jeg tøvede ikke med at sige ja, da jeg modtog tilbuddet om at komme til Danmark for ikke så længe siden. Der bliver spillet god fodbold. En type fodbold som jeg kan lide. Jeg vil gøre mit bedste for altid at hjælpe holdet og klubben,” siger 18-årige Emiliano Arrieta, som er en midtbanespiller, der også kan spille på den offensive midtbane. “Jeg lever og ånder for fodbold på en meget passioneret måde,” siger han. Mens Emiliano Gomez er en offensiv type, spiller Emiliano Arrieta en smule mere tilbagetrukket på banen som central midtbanespiller. Han fremhæver sin vindermentalitet, når han skal beskrive sig selv som spiller. “Jeg kan godt lide at vinde alt, jeg deltager i. Jeg nyder sejren, men jeg accepterer også nederlaget. Jeg er passioneret og en god holdkammerat,” siger Arrieta.
Til venstre ses den 18-årige centrale midtbanespiller Emiliano Arrieta og til højre den 19-årige kantspiller Emiliano Gomez.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.