AB skriver med O’Vonte Mullings

AB har indgået en aftale med den canadiske back/winger O’Vonte Mullings. 23-årige Mullings har senest spillet for MLS-klubben New York Red Bulls.

“I O’Vonte har vi fundet endnu en spiller, som vi er sikre på vil passe til vores spillestil,” siger cheftræner David Roufpanah. 

DSC03855 scaled e1707476147648

“Hans alsidige egenskaber giver os mulighed for at spille ham både som back og winger. Mullings har allerede vist, at han kan tilføre kvalitet til begge straffesparksfelter, og at han har evnen til at levere channceskabende afleveringer til sine holdkammerater.”

Efter at være blevet draftet som nummer 20 i første runde af MLS SuperDraft i 2022 fra Florida Gulf Coast University, fik Mullings to sæsoner hos New York Red Bulls – som anfører for New York Red Bulls II, samt med førsteholdet. 

Mullings nåede at spille 56 kampe for New York Red Bulls II, hvor det blev til 6 mål og 11 assists. Han optrådte også i 3 kampe for New York Red Bulls og fik sin MLS-debut den 18. maj 2023 mod Toronto FC. 

Mullings spillede som højre back, højre wing og venstre back for klubben.

“Jeg er så glad for at få muligheden for at spille for en historisk stor klub som AB. Jeg glæder virkelige bare til at komme i gang.” siger O’Vonte Mullings.

“Jeg er her for at hjælpe holdet på alle mulige måder og gøre, hvad jeg kan for at bidrage til at vinde kampe. Klubben har store ambitioner og dem vil gerne være med til at indfrie”

Sejr i generalprøve
BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til…
Vigtig sidste træningskamp
En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division…
Akademisk Boldklub fylder 135 år
Akademisk Boldklub fylder 135 år den 26. februar 2024. Det er med stor stolthed, at Akademisk Boldklub annoncerer vores 135-års…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.