Akademisk Boldklub Gladsaxe indgår samarbejde med Too Good To Go

GLADSAXE, Danmark – Akademisk Boldklub Gladsaxe meddeler i dag, at klubben vil samarbejde med Too Good To Go for at reducere madspild fra Gladsaxe Stadion. Det betyder, at man via Too Good To Go-appen kan bestille mad, der er tilovers efter kampen.

”Madspild fra stadion- og arenabegivenheder har været et globalt problem i årtier” siger AB Gladsaxe CEO, Erik Stover. ”Gennem min karriere indenfor sport og underholdning har det altid generet mig, at mere ikke kunne gøres. Nu med Too Good To Go er det muligt for os at tage et vigtigt skridt mod at gøre vores klub mere bæredygtig samtidig med at støtte vores naboer.”

Too Good To Go konceptet er simpelt. I stedet for at overskydende mad smides ud, kan brugerne købe det gennem appen til en tredjedel af den oprindelige pris. App-brugere kan afhente deres måltider på et angivet sted udenfor stadion. Alle køb samt alt kommunikation foregår gennem appen.

Too Good To Go har over 2,9 millioner registrerede brugere i Danmark og har i 2022 reddet over 79 millioner måltider på verdensplan, hvilket har forhindret 200.000 tons i CO2-udledning at gå til spilde i processen.

”Vi glæder os til samarbejdet med Akademisk Boldklub Gladsaxe.” siger landechef for Too Good To Go i Denmark, Heidi Boye. ”Det er fantastisk at se Akademisk Boldklub Gladsaxes dedikation til at reducere madspild ved hjemmekampe, og vi er glade for at kunne hjælpe Gladsaxe Stadion med at nå det mål.”

”For at fejre lanceringen af vores partnerskab vil vi have Too Good To Go som vores trøjesponsor til sæsonens første kamp mod Nykøbing på lørdag” fortæller Stover. ”Vi vil derefter have en række yderligere kampagner i løbet af året for at hjælpe med at gøre opmærksom på vores Too Good To Go-partnerskab og vores kollektive indsats for at føre en mere bæredygtig livsstil.”

Første hjemmekamp for AB, hvor Too Good To Go brugere kan købe mad, bliver lørdag den 12. August på Gladsaxe Stadion med kampstart kl. 15.00.

Billetter til kampen kan købes ved at klikke på dette link.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.