Akademisk Boldklub Gladsaxe og KnowledgeCotton Apparel i samarbejde om nyt bæredygtigt merchandise

4En ny kollektion af AB merchandise er tilgængelig nu! 

Akademisk Boldklub Gladsaxe har indgået et samarbejde med KnowledgeCotton Apparel om at producere en kollektion af bæredygtigt AB-merchandise fremstillet af 100 % økologisk bomuld. 

 

“En implementering af bæredygtighed er en af de vigtige ændringer, vi foretager i AB Gladsaxe,” siger administrerende direktør Erik Stover. 

 

“Hver dag tager vi små skridt for at forbedre os på dette område, og KnowledgeCotton Apparel giver os livsstilsmerchandise i topkvalitet, som vores fans kan være stolte af at have på.” 

 

KnowledgeCotton Apparel blev grundlagt i 1969 i Herning og fremstiller livsstilstøj af certificerede økologiske og genanvendeligt materialer. KnowledgeCotton Apparels mission er at give den bevidste forbruger mulighed for at vælge mode, uden at skulle gå på kompromis med stil, komfort eller kvalitet. 

 

“Bæredygtighed har altid været kernen i vores organisation, og vi har brug for flere som AB Gladsaxe til at vise og lede vejen for en lysere fremtid. Vi er nødt til at passe på vores smukke planet, og derfor er alle brancher nødt til at have en kritisk og bæredygtig tilgang i alle beslutninger, der træffes i en virksomhed – AB Gladsaxe er first-movers i deres branche. Alene kan vi gøre så lidt, sammen kan vi gøre så meget mere.” Sagde Buying Manager Anders Langhoff-Jensen, KnowledgeCotton Apparel.  

 

“Dette partnerskab opstod lidt ved et tilfælde,” siger Stover. “På en shopping tur lagde jeg mærke til en t-shirt med en ugle som logo og en tekst på bagsiden, der sagde, ‘it’s time we start treating our planet as if we’re planning to stay’, og jeg tænkte, at det var perfekt budskab. Det er en virksomhed, som vi kan arbejde sammen med langsigtet.”  

 

AB Gladsaxes næste hjemmekamp er mod HIK fredag d. 18 august kl 19. Her vil AB’s og Knowledge Cotton Apparels kollektion være tilgængelig i shoppen og på klubbens webshop. 

 

Billetter til AB’s næste kamp kan købes her.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.