Albert Nørager har 100-kamps jubilæum

Albert Nørager har 100-kamps jubilæum
Albert Nørager spillede i lørdags mod BK Frem sin seniorkamp nr. 100 i den grønne trøje. Det er en præstation ud over det sædvanlige. Albert vil da også blive hyldet til søndagens kamp på Gladsaxe Stadion mod HIK. Albert startede i AB som 5-årig og har været her siden. Som årene gik, var der nogle, der stoppede med at spille fodbold, andre skiftede klub, men Albert blev i AB i 17 år indtil nu. Han debuterede på 1. holdet i 2018, og som 19. årig kunne han underskrive sin første professionelle kontrakt. Han har spillet 100 kampe og har scoret 8 mål.
Albert er vellidt både på og udenfor banen. Han er en rolig fyr og en god kammerat. Han fylder ikke meget udenfor banen, men indenfor stregerne kan han være kontant. Cheftræner Patrick Birch Braune siger: ”Stor tillykke til Albert med 100-kamps jubilæet. Det er kæmpestort, og det er ikke i mange klubber, man ser det. Albert er loyal og trofast, han er en af holdets profiler og kulturbærer. Vi er meget glade for, at Albert fortsat på 17. år vil bidrage med hans fodboldkunnen, energi og være en del af fællesskabet i AB”. Tillykke Albert!

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.