Fabiana Alcalá bliver del af trænerstaben

DSC00961AB har tilføjet Fabiana Alcalà til trænerstaben. Fabiana er blevet ansat som klubbens nye sundheds- og performancetræner. Hun vil være til stede, når holdet møder ind til første træning fredag den 12. januar.  

“Fabiana skilte sig ud blandt de mange kandidater til stillingen, både med hendes baggrund og hendes syn på, hvordan man arbejder med holdet,” udtalte cheftræner David Roufpanah.  

“Hun har en interessant tilgang til læring og er meget dedikeret. Jeg glæder mig til at have hende i vores stab, og jeg er spændt på, hvad vi sammen kan opnå i AB.”  

Fabiana kommer til AB efter bl.a mere end fire år i RCD Espanyols akademi, hvor hun både har haft styrke- og konditionstræner- samt trænerroller. Hun har en kandidatgrad i High Performance Sports & Sports Science fra Universidad Europa de Madrid og en bachelorgrad i Sports Management fra University of Mount Olive i North Carolina.

“Jeg er virkelig glad for at få muligheden for at blive en del af AB-familien og for at arbejde med sådan et fantastisk hold af trænere og spillere i klubben. At være her er en fantastisk mulighed for mig for at lære af de bedste og hjælpe holdet med at nå deres mål.” fortæller hun.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.