Fabiana Alcalá bliver del af trænerstaben

DSC00961AB har tilføjet Fabiana Alcalà til trænerstaben. Fabiana er blevet ansat som klubbens nye sundheds- og performancetræner. Hun vil være til stede, når holdet møder ind til første træning fredag den 12. januar.  

“Fabiana skilte sig ud blandt de mange kandidater til stillingen, både med hendes baggrund og hendes syn på, hvordan man arbejder med holdet,” udtalte cheftræner David Roufpanah.  

“Hun har en interessant tilgang til læring og er meget dedikeret. Jeg glæder mig til at have hende i vores stab, og jeg er spændt på, hvad vi sammen kan opnå i AB.”  

Fabiana kommer til AB efter bl.a mere end fire år i RCD Espanyols akademi, hvor hun både har haft styrke- og konditionstræner- samt trænerroller. Hun har en kandidatgrad i High Performance Sports & Sports Science fra Universidad Europa de Madrid og en bachelorgrad i Sports Management fra University of Mount Olive i North Carolina.

“Jeg er virkelig glad for at få muligheden for at blive en del af AB-familien og for at arbejde med sådan et fantastisk hold af trænere og spillere i klubben. At være her er en fantastisk mulighed for mig for at lære af de bedste og hjælpe holdet med at nå deres mål.” fortæller hun.

Sejr i generalprøve
BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til…
Vigtig sidste træningskamp
En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division…
Akademisk Boldklub fylder 135 år
Akademisk Boldklub fylder 135 år den 26. februar 2024. Det er med stor stolthed, at Akademisk Boldklub annoncerer vores 135-års…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.