Målløs forestilling på Gladsaxe Stadion

På endnu en skøn forårsdag med sol over Gladsaxe Stadion tog AB Gladsaxe imod Esbjerg fB, der var kommet den lange vej fra Vestjylland efter point. Esbjerg blev kampen igennem bakket op af mange fremmødte fans. AB Forever gjorde også deres til at skabe en festlig stemning.

I forhold til kampen Skærtorsdag mod Skive startede Alessio Alicino i stedet for Daniel Warmbach, og Adrien Koudelka erstattede Gustav Overgaard Hansen i startopstillingen. Begge hold spillede for at få tre point, og det blev en seværdig kamp til trods for 0-0 og pointdeling.

Allerede efter 4 minutter sender Albert Nørager et godt indlæg til Frederik Ellegaard, som header på mål, men desværre ryger bolden over. Kort efter får en Esbjerg-spiller sendt et godt skud afsted, men overliggeren stod heldigvis i vejen. Emil Wass fik igen i denne kamp sendt sit fantastiske skud med retning direkte mod hjørnet. Esbjergs målmand fik dog strakt sig så langt, så han fik en hånd på. Også Christoffer Thrane havde gode forsøg, men mål blev det ikke til.

Den tidligere AB-spiller Emil Holten gjorde sit til at skabe uro i AB’s felt. Han kom dog ikke til de store, farlige afslutninger. Esbjerg får efter små 10 minutters spil i 2. halvleg en omstilling og spiller hurtigt frem mod AB’s mål. Det blev til en stor brændt chance.

Efter et hjørnespark til AB kommer Rasmus Møller højest, men desværre forbi. Silas Trier Madsen får i det 65. minut sit andet gule kort og må gå i omklædningen. AB må spille videre med 10 mand og får stabiliseret midtbanen ved hurtig indskiftning af Daniel Warmbach. AB kæmper godt og intenst, men mål bliver det ikke til. Esbjerg fB kommer i sagens natur til flere chancer efter at AB bliver en mand mindre. Esbjerg får dog aldrig udnyttet overtallet.

DSC1877

AB fightede endnu en gang forbilledligt og tog det ene point. Cheftræner Patrick Birch Braune sagde efter kampen: ”En meget, meget tæt kamp med store chancer i begge ender. Jeg synes, vi løser rigtig mange ting rigtig fint. Vi skal være mere skarpe i det defensive og lidt mere organiserede i det. Vi giver for mange ting væk. Men eller synes jeg, at vi viser en fantastisk attitude i dag. Jeg må bare sige, at attituden og moralen på dette hold er til UG. Så meget modgang i dag og et meget tvivlsomt rødt kort, som ikke følger den linje, der er blevet lagt i kampen. Den modgang som man nogle gange har, så er det en styrke at kunne stå i gennem og stadigvæk at kunne vise kvalitet. Det synes jeg, vi fik vist i dag. Så stor ros til drengene for den kæmpe fight og moral, der bliver lagt for dagen, men det er skuffende, at vi ikke får tre point. Det har vi snart fortjent”.

Efter kampen sagde Albert Nørager, der overtog anførerbindet efter Silas Trier Madsens udvisning: ”Som kampen forløb, og vi fik en mand vist ud, så skal vi være nogenlunde tilfredse med 0-0. Men jeg synes især i 1. halvleg, at vi skaber en del chancer, og vi kunne godt have gået til pause med en føring. Det er ærgerligt, at vi qua kampens udvikling igen spiller uafgjort. Men kæmpe cadeau til drengene, der alle kæmper som vanvittige. Det tager vi med til slutspillet, så der ligger flere sejre og venter på os”.

Startopstilling med ud- og indskiftninger:

25 Tobias Brogaard (mål)

2 Rasmus Møller

5 Adrien Koudelka

7 Frederik Ellegaard går ud og 28 Emiliano Gomez kommer på banen

8 Emil Wass

11 Oliver Angus

17 Christoffer Thrane går ud og 6 Daniel Warmbach kommer på banen

19 Albert Nørager

21 Alessio Alicino går ud og 15 Søren Ilsøe kommer på banen 22

Silas Trier Madsen går ud

30 Marcus Mustac Gudmann

Nu gælder det slutspillet, der starter søndag den 16. april 2023 kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion. Modstanderen offentliggøres onsdag, når programmet er lagt.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.