Nye sider på Instagram og TikTok

Nye sider på Instagram og TikTok
AB udvider sin tilstedeværelse på de sociale medier ved at lancere nye Instagram- og TikTok-sider.
Disse sider vil give fans og følgere en unik mulighed for at følge med i klubbens aktiviteter, resultater og behind the scene-øjeblikke på en sjov og helt ny måde. På Instagram vil klubben dele både billeder og videoer fra træningerne, kampoptakterne og kampene, samt give fans mulighed for at komme tættere på spillerne og trænerteamet. Her vil der løbende også være mulighed for at deltage i konkurrencer og vinde fede præmier. På TikTok vil klubben tage en mere underholdende tilgang til indholdet. Her vil der blive delt masser af sjove klip, udfordringer, fodboldrelateret quizzer, m.m.
Konkurrence:I forbindelse med lanceringen af disse nye sider, udlodder klubben en AB-spillertrøjer signeret af spillertruppen samt 2 billetter til første hjemmekamp den 2. april mod Kolding IF til én heldig vinder.
For at deltage i konkurrencen og have chancen for at vinde skal du gøre følgende: 1. Gå ind og synes godt om vores første Instagram opslag på @abfodbold2. Fortæl os i Instagram opslaget, hvem du gerne vil tage med til den første hjemmekamp mod Kolding IF den 2. april.
Vinderen udtrækkes vilkårligt blandt alle, der har deltaget i konkurrencen, og får direkte besked senest den 13. marts 2023.
Husk at følge AB på @abfodbold på både Instagram og TikTok for masser af nyt og spændende indhold.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.