Overgaard fortsætter til 2025

Overgaard fortsætter til 2025
Den talentfulde forsvarsspiller Gustav Overgaard forlænger sin kontrakt med AB for at fortsætte sin store udvikling. Gustav Overgaard beskriver den hurtige, store udvikling i sin fodboldkarriere meget godt selv. ”For et halvt år siden rendte jeg rundt i U-19 Divisionen.” Sådan var tilværelsen for AB’s forsvarsspiller og teenager, som på kun et halvt år i klubben er gået fra at være et talent, der kom til klubben fra Viborg til at være en af holdets vigtige, defensive spillere.  Nu har AB og Overgaard sikret sig, at udviklingen kan fortsætte, da han har forlænget sin kontrakt med klubben, så den først udløber i sommeren 2025. ”Jeg er glad. Det må jeg sige. Det er ingen hemmelighed, at det er gået hurtigere, end jeg havde forventet, da jeg kom til AB denne sommer. Der var ikke mange, som havde set det komme, at holdet har gjort det så godt, og at jeg også selv har,” siger Gustav Overgaard. Gustav Overgaard Hansen er en ambitiøs ung mand. Den 19-årige i venstre side af AB’s forsvar er dog ikke kun ambitiøs med sin fodbold. Således studerer han jura på Københavns Universitet, og det har han tænkt sig at fortsætte med, selv om nye ejere og en ny kontrakt professionaliserer hele den sportslige del af hans tilværelse endnu mere. ”Det afgørende for mig har altid været min uddannelse, og måden jeg kunne kombinere den med fodbolden. Jeg havde i efteråret et job, som jeg har sagt op nu. På den måde kan fodbolden fylde noget mere, men min uddannelse er dog også vigtig, så nu kan jeg bedre kombinere de to ting. At jeg både kan studere og spille fodbold på et højt niveau,” siger Gustav Overgaard, som fik sin fodboldopdragelse i Viborg FF. Her spillede Overgaard på klubbens U-19 hold. Derudover trænede han 1-2 gange om ugen med superligatruppen, men det kom aldrig på tale, at Gustav Overgaard skulle på en professionel kontrakt med superligaholdet. Da han blev færdig med gymnasiet fra Viborg Katedralskole, rejse Gustav Overgaard nemlig til København for at læse på Københavns Universitet. Det blev også til en plads på AB’s 2. divisionshold, og mens andre ungdomsspillere kræver tilvænning for at kunne klare sig i seniorfodbolden, var det anderledes med Overgaard. ”Jeg fik chancen i AB, men jeg tænkte, at det måske ikke blev til så meget spilletid. Det er gået lige omvendt, for jeg har spillet rigtig meget. Der er en tilvænningsperiode, når man går fra ungdom- til seniorfodbold. Da er det gået hurtigt for mig. Det er mere resultatet, der tæller, når det er seniorniveau. Det er altafgørende, og jeg spiller fodbold for at vinde. Det er den følelse, jeg jagter, siger Gustav Overgaard.
For Casper Hauervig blev hans halve år i AB ikke helt som håbet. Derfor stopper målmanden i AB for at finde en ny klub med mere spilletid.
”Han har været vellidt og er gået godt ind i gruppen og har passet godt ind. Han har ikke fået det gennembrud, han kom for, og det har været bedst for begge parter, at han søger lykken et andet sted for at finde det gennembrud. Vi synes, at han er en dygtig målmand, og vi ønsker ham held og lykke,” siger cheftræner, Patrick Braune.

Første arbejdsdag for Joey Gudjonsson
For næsten to uger siden blev Joey Gudjonsson offentliggjort som ny cheftræner i AB, og i dag havde han første…
3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.