Sejr gav 3 vigtige point

AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste uges kamp mod Middelfart var Christian Espensen Troelsen ikke i startopstillingen. AB stillede op med en 4-mands forsvarskæde. Daniel A. Pedersen var ude med en skade. I startopstillingen indgik Christian Wagner på toppen og Julius Lind på midtbanen, hvor han spillede en stærk kamp i sin første divisionsoptræden i startopstillingen.

 

Trænerteamet havde valgt følgende 11 til startopstillingen:

Albert Gaub-Jacobsen

Erik Lindell

Adrien Koudelka

Rasmus Brodersen

Darren Sidoel

Layton Ndukwu

Christian Wagner

Tim Freriks

Mark Garly Pedersen

Julius Lind

Hørður Askham

AB har tidligere har haft besvær med at spille mod et fysisk stærkt spillende Thisted-hold. I dag kom et anderledes spillende Thisted-hold til Gladsaxe Stadion, og det gav hovedbrud. I det meste af 1. halvleg dominerede Thisted FC, mens AB ikke bød på meget til de 298 fremmødte tilskuere.

Allerede efter 7 min. får Thisted FC en stor chance, hvor bolden bliver tippet over Albert Gaub-Jacobsen, men heldigvis redder Hørdur Askham på stregen. 10 min. senere kommer et indlæg til Ahmed Abdullahi Gero, som header på mål, men Albert Gaub-Jacobsen viste stormform, hev en fantomredning frem og reddede på stregen. Få min. senere har Thisted FC et hjørnespark, og bolden bliver spillet frem og tilbage foran feltet og havner hos Daniel Johansen, der hamrer bolden i mål uden chance for Gaub.

AB forsøger at få spillet sat, og med knap 5 min. tilbage, tager Darren Sidoel nogle korte træk ind over midten og sender et rigtig godt skud mod mål. Udligning 1-1 ved pausen.

Der kommer en del chancer til AB i 2. halvleg, men Thisted ville stadig være med, så de var hele tiden hurtigt fremme. Tim Freriks havde de fleste chancer, men de blev ikke omsat i mål. Efter 71. min. opstår der lidt kluddermor i Thisteds felt, og det ender med, at Adrien Koudelka skyder bolden i mål til føring 2-1. Bedst som alle ventede på dommerens slutfløjt, har Thisted FC en meget stor chance. Igen var Albert Gaub-Jacobsen på plads med en fantastisk redning til stor lettelse og jubel både hos tilskuerne, trænerbænken og holdet.

 

Kampens anfører Darren Sidoel sagde disse ord om kampen: ”Jeg synes, 1. halvleg var lidt svær. Vi skulle finde ind i vores måde at spille på. Træneren ændrede nogle ting i pausen, og jeg synes, det gik bedre i resten af kampen. Vi skabte nogle gode chancer, og vi forsøgte at spille langs jorden og spille fodbold. Vi er gode, når vores spil kører. Det blev bedre i 2. halvleg, og vi fandt ind i kampen”.

 

Cheftræner David Roufpanah havde disse ord at sige om kampen: ”Det var en rigtig god sejr i dag. Vi havde 35 minutter i 1. halvleg, hvor vi ikke var gode nok og gav initiativet til Thisted. Det bliver alt for stresset.

Vi ved, at Daniel Johansen har en god fod, men det er alligevel ikke hver dag, at han laver sådan et mål for Thisted. Jeg er ikke tilfreds med de første 35 minutter. Men efterfølgende bliver det bedre og vi slutter de sidste fem minutter af 1. halvleg godt af. Vi har mere energi og vover at spille mere.

Det var vigtigt, for så kunne vi bygge videre på det i 2. halvleg. I pausen laver vi nogle taktiske korrektioner, til hvordan vi vil angribe kampen.

I 2. halvleg synes jeg, at vi klart spiller bedre og skaber gode chancer. Det er faktisk irriterende, at vi Ike laver et mål mere. Det er virkeligt stærkt af spillerne, at de kunne kæmpe sig tilbage i kampen efter den start, vi havde. Vi laver en rigtig god indsats sammen – og det gav 3 point”.

 

Se opstillinger, ud- og indskiftninger, advarsler og tidspunkter for målscoringer.

 

Næste kamp bliver spillet lørdag den 7. oktober kl. 14 mod Aarhus

Fremad på Riisvangen Stadion.

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.