Sejr på 2-1 i pokalen over Kastrup BK

Sejr på 2-1 i pokalen over Kastrup BK
AB Gladsaxe fik i dag en sejr på 2-1 i pokalturneringen over Kastrup Boldklub. Det var bestemt ikke en køn kamp. Der var givet spilletid til de spillere, der ikke har spillet så meget, men spillet kom aldrig til at hænge rigtigt sammen. Flere afleveringer uden adresse og chancer, der løb ud i ingenting. Kastrup forsøgte sig fra start med aggressivt spil og gik fysisk til AB-spillerne. Indtrykket fra 1. halvleg var bestemt ikke godt. AB kom frisk ud fra pausen, og der var gode afslutninger fra flere spillere. Albert Nørager var kommet på banen ved starten af 2. halvleg, og han smækker efter 5 min. et hårdt skud afsted, og det ender i målet til føring 1-0. Blot 2 min. efter sendte han endnu et skud afsted –men stolpen stod i vejen. 2 min. senere stod selvsamme stolpe i vejen for Mican Aticis afslutning. Kastrup havde også deres chancer, men Tobias Brogaard i målet reddede alle forsøg indtil det 75. min. Midtbanen fik ikke tacklet de 3-4 spillere, der kombinerede sig forbi og en Kastrup-spiller kom til skud og udlignede til 1-1.
Kampen gik i forlænget spilletid, og spillet kunne kun blive bedre. Det gik da også fint i starten med hurtigt spil og gode afslutninger.
Den første halvleg i den forlængede spilletid gav igen chancer, men først hen i den anden halvleg af forlængelsen, blev det interessant, da Emil Wass fik scoret til 2-1. Det var også Emil Wass, der to gange blev fældet i feltet, men hvor dommerens fløjte var tavs. Kampen ender 2-1 til AB, som dermed er videre i pokalturneringen. Cheftræner Patrick Birch Braune udtalte efter kampen: ”Vi fik det, vi kom efter – avancement. Præstationen er langt fra godkendt. Hvis det her er vores bundniveau, så skal der arbejdes hårdt på det. Vi havde håbet på, at nogle af de spillere, der ikke startede sidst, ville gribe chancen. Det fik de ikke gjort i dag. Det er et wake up call for dem. Der skal arbejdes benhårdt af de spillere. Vi kom og vi fik en sejr og så håber vi på en sjov lodtrækning i det videre forløb. Først og fremmest handler det nu om, at vi skal vise et helt andet niveau på fredag mod HIK. Vi havde en rigtig god oplevelse mod FREM i fredags og den skal vi arbejde videre på og forhåbentlig være bedre mod HIK. Stor ros til Kastrup – de spillede deres chance og gjorde det rigtig flot. Imponerende at møde dem og de gav os i den grad kamp til stregen”.  Startopstilling med ud- og indskiftninger: 3 Gustav Overgård Hansen 5 Adnan Curovic 9 Emil Mygind ud – 7 Frederik Ellegaard ind 15 Lucas Koch ud – 19 Albert Nørager ind 17 Christoffer Thrane ud – Mads Vang ind 18 Simon Holden ud – 8 Emil Wass ind 20 Marcus Hørbye ud – 30 Marcus Mustac Gudmann 21 Alessio Alicino 23 Mican Atici 25 Tobias Brogaard (mål) 26 Christian Espersen Troelsen ud – 13 Oliver Angus ind Næste kamp er mod HIK og den bliver spillet fredag den 2. september kl. 17.45 på Bregnegårdsvej 25 i Hellerup.

 

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.