Smalt nederlag på udebane

Untitled design 7

AB Gladsaxe indkasserede i dag et smalt nederlag på 0-1 mod Kolding IF. Kampens enlige mål blev scoret efter 55 minutter af Koldings Dalton Wilkins. Til dagens kamp var der debut til målmand Albert Gaub-Jakobsen, da Tobias Brogaard ikke var til rådighed til kampen. I forhold til seneste kamp var Silas Trier Madsen tilbage på midtbanen efter at have udstået karantæne, og Oliver Angus var tilbage på kanten. Christoffer Thrane startede på bænken, og Adrien Koudelka var ude med en skade. Kampen gav også et glædeligt gensyn med Sylvester Seeger-Hansen, der gjorde comeback efter at have været ude med en slem skade, som han pådrog sig i januar 2022. Sylle kom på banen i det 78. minut.

AB forventede en svær kamp på en svær udebane, og Kolding lagde da også fra start et højt pres på AB og satte sig på spillet. Som halvlegen skred frem, kom AB mere med i spillet, og chancerne begyndte at komme. Kolding havde stadig farlige afslutninger og havde blandt andet et forsøg, der ramte overliggeren i det 42. minut. AB’s kombinationer begyndte at flyde bedre i en kamp mod et fysisk og godt spillende Kolding-hold. Efter nogle farlige træk var Frederik Ellegaard millimeter fra at få sin aflevering til Emil Wass, der var fri foran Koldings mål. Efter en halv time sendte Oliver Angus et fint indlæg ind i feltet, hvor Marcus Gudmann steg til vejrs, men desværre endte bolden ikke i mål.

I forsvaret var der fine takter, blandt andet hvor et godt indlæg fra Kolding IF blev afværget af en flyvende Gustav Overgaard Hansen. I halvlegens slutning fik Frederik Ellegaard tilfældigt bolden og løb mod mål, men afslutningen endte over målet. I starten af anden halvleg fik Albert Nørager en god mulighed for at score, men han skød bolden ned i jorden. Kolding IF fik en gylden chance, som Dalton Wilkins omsatte til føringen 1-0. Daniel Warmbach kunne have udlignet på et rigtig godt hovedstød efter indlæg fra Albert Nørager, men bolden ramte overliggeren. Kolding IF havde frit skud i kampens døende minutter, men Søren Ilsøe kastede sig frygtløst ned i skuddet og afværgede yderligere scoring.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtalte efter kampen: ”Det var en meget tæt kamp i dag mod Kolding. Vi ved, at det er svært at spille mod Kolding på udebane. Der er flere områder, hvor vi kan gøre ondt på dem. Den sidste kvalitet manglede dog til at sparke bolden ind på de chancer, vi fik. Så var der et koncentrationssvigt, som kostede os dyrt. Vi skal forbedre os, og vi skal kigge frem mod næste kamp. Der skal vi komme ud og arbejde stinkende hårdt og gøre os fortjent til den opbakning, vi får.”

Anfører Silas Trier Madsen fortæller: ”Vi står tilbage og er trætte af at tabe disse fodboldkampe. Jeg føler ikke, at der er meget, der mangler, for at det går vores vej. Lige nu er det kæmpe uheldigt. Der må vi bare stå sammen som en flok og arbejde videre for at få de resultater, som vi ved, vi er gode nok til at opnå. Lige nu svarer vores indsats ikke til resultaterne, og heldet er ikke med os.”

 

16 Albert Gaub-Jakobsen (mål)

2 Rasmus Møller

3 Gustav Overgaard Hansen

6 Daniel Warmbach

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass går ud – 10 Sylvester Seeger-Hansen kommer ind

11 Oliver Angus går ud – 23 Marcelo Randolf kommer ind

19 Albert Nørager

21 Alessio Alicino går ud – 17 Christoffer Thrane kommer ind

22 Silas Trier Madsen går ud – 15 Søren Ilsøe kommer ind

30 Marcus Mustac Gudmann

 

Næste kamp er søndag den 30. april kl. 15.00 i Esbjerg.

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.