Tobias Brogaard er tilbage

Tobias Brogaard er tilbage
AB’s førstemålmand i efterårssæsonen, Tobias Brogaard, vender tilbage efter han i begyndelsen af måneden ellers annoncerede, at han stoppede for at gå i gang med et liv væk fra den professionelle fodbold.
”Jeg er meget glad. Det er det, jeg hele tiden har villet. Jeg glæder mig til, at vi skal fortsætte fra det fantastiske efterår og tage det med ind i foråret. Det har hele tiden været min ambition og lyst, at jeg skulle være med på projektet,” siger Tobias Brogaard. 28-årige Tobias Brogaard annoncerede i begyndelsen af januar, at han ville forlade AB efter en periode, hvor han ydede en meget stor indsats for holdet og spillede en vigtig rolle i det efterår, som kun blev bedre og bedre. Stoppet i AB skyldtes blandt andet Tobias Brogaards hensyn til sin familie. Nu vender den indflydelsesrige 28-årige målmand tilbage til klubben, hvor han i løbet af sine 12 kampe kun var med i ét nederlag, og holdet med ham som førstemålmand opnåede et pointsnit på 2,6 per kamp. ”Det gik ret hurtigt i løbet af ugen, da jeg blev kontaktet af AB igen. Situationen havde ændret sig, og vi kunne mødes om forholdene for et samarbejde. Det har aldrig været deres eller min intention, at vi ikke skulle samarbejde, men mine vilkår uden for fodboldbanen havde bare ændret sig,” fortæller Tobias Brogaard, der ser frem til at møde holdkammeraterne igen. ”Det glæder jeg mig helt vildt til, og jeg har heller ikke kunnet lade være med at skrive til et par stykker af dem, da aftalen var endelig.” AB er glad for Tobias Brogaards dedikation til AB og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med målmanden.
Foto: AB Forever.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.