Vigtig forsvarsspiller forlænger med AB

Vigtig forsvarsspiller forlænger med AB
Rasmus Møller er den seneste spiller til at forlænge sin aftale med AB. Efter et skaderamt efterår er han nu klar til vintertræningen på lige fod med resten af holdkammeraterne.
Selv om en skade ødelagde store dele af Rasmus Møllers efterårssæson for AB, har han og klubben ikke været i tvivl om, at samarbejdet skal fortsætte. Derfor er forsvarsspilleren med en fortid på et meget velbesat U-19 hold i FC København og en række ungdomslandskampe den seneste af en række spillere, som forlænger sin aftale med AB.
”Jeg er selvfølgelig meget glad for det. Det gør det endnu mere spændende, at det ser ud, som det gør med vores placering i 2. division, og så er vi endda blevet opkøbt her i november. Jeg har i forvejen været sindssygt glad for min periode i AB, men det giver et ekstra rygstød, at der kommer nogle nye ejere, som kan skubbe på tingene,” lyder det fra Rasmus Møller.
Forsvarsspilleren pådrog sig allerede i tredje kamp af sæsonen en skade, som i første omgang ikke blev opdaget. Møller spillede videre, da det stod klart, at han ikke kunne spille med sin skade, måtte han ”lukkes” ned for efterårssæsonen og koncentrere sig om at blive helt klar igen. Det er han nu, og Rasmus Møller ser frem til opstarten 5. januar frem mod forårssæsonen.
”Jeg har ikke kunnet mærke noget til den skade, og jeg skulle være på lige fod med alle andre, når vi møder ind på torsdag,” siger Møller.
Den nye kontrakt og tilværelsen i AB med nye ejere er som et andet forsøg for Rasmus Møller på at se, hvor langt han kan drive sin fodboldkarriere. For fem år siden var han en del af et helt enormt talentfuldt U-19 hold i FC København, hvor Rasmus Møller også var en del af det danske U-17 landshold. I FC København spillede han med landsholdsspillerne Jonas Wind og Mohamed Daramy, mens også Carlo Holse, Mads Roeslev og anføreren i Serie A-klubben Lecce, Morten Hjulmand, var med på holdet.
Møller fik en skade og opnåede ikke en kontrakt med superligaholdet i FC København, der dengang ikke satsede så meget på egne, unge talenter som i dag. I stedet rykkede Rasmus Møller til Frem, hvor han arbejdede med overgangen fra ungdoms- til seniorfodbold. Dernæst fik han muligheden for at spille på Færøerne for Tvøroyri. Dette gav ham en masse spilletid, og Rasmus Møller udviklede sig også meget uden for banen. Dette har AB nydt godt af de seneste to år, hvor Møller har spillet 50 kampe for klubben. Nu er den 22-årige spiller med en ny kontrakt i hånden klar til at se, hvor langt han kan drive sin fodboldkarriere
”Det har været min tanke hele tiden at se, hvor langt jeg kunne drive det. Kunne jeg leve af det, var det fedt, og det giver mig ekstra blod på tanden, at der kommer nye ejere til. Det gør det sjovere at møde ind 5. januar, at der er et point op til oprykningen. Folk kommer til at være der fra starten af, fordi vi har det inden for rækkevidde,” lyder det fra Rasmus Møller.

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.