2-2 i Brabrand

AB spillede i dag på udebane og i stærk blæst mod Brabrand. Kampen var rykket til kunstgræsbanen. Kampen sluttede 2-2 efter at AB kom bagud 0-1 efter 4 min., og efter 13 min. bragte Brabrand sig foran 2-0. Marc Garly Pedersen reducerede efter 24. min. og Tim Freriks udlignede til 2-2 efter 65. min.

I forhold til kampen mod Skive var der skiftet på 5 pladser. I dagens startopstilling var Indy Groothuizen på mål, Killian van Mil var tilbage efter en skade, og Julius Lind, Hakim Sighaoui og Hørdur Askham startede inde. De erstattede Albert Gaub, Adrien Koudelka, Darren Sidoel, Layton Ndukwu og Pachanga Kristensen.

Startopstillingen var dermed:

Indy Groothuizen

Erik Lindell

Rasmus Brodersen

Daniel A. Pedersen

Killian van Mil

Christian Wagner

Tim Freriks

Mark Garly

Julius Lind

Hakim Sighaoui

Hørður Askham

 

Det blev aldrig en seværdig kamp i den stærke blæst. Brabrand startede kampen i stærk medvind og lagde energi og pres mod AB’s mål. Et indkast lander hos Rasmus Juul, der scorer til 1-0 efter blot 4. min. Brabrand fortsætter med at udnytte medvinden, og i det 13. min. udbygger de føringen til 2-0 på et indkast ind i feltet, hvor Michael Kjærgaard Pedersen nogle afleveringer senere kan heade bolden i mål. AB har i den periode svært ved at skabe spillet, men får gradvist et overtag. Et indlæg i feltet ryger lige over hovedet på Tim Freriks, og bolden er tæt på at sejle i mål, men Brabrands målmand Casper Vedel-Birch Andersen diskede op med en stor redning. Der gik kun få min., og kamp om bolden i feltet lander hos Mark Garly, der skyder bolden i mål og reducerer til 1-2. Inden pausen var der chancer til Tim Freriks efter oplæg fra Mark Garly og Killian van Mil.

Med vinden i ryggen i 2. halvleg dikterer AB spillet. Hurtigere afleveringer og mere direkte spil giver muligheder. Efter 25 min. skyder Rasmus Brodersen et godt indlæg til Tim Freriks, der i feltet kommer højest og kan udligne til 2-2. Mark Garly spillede en god kamp, og kom til flere afslutninger, men Brabrands målmand stod godt. AB’s mål blev i dag vogtet af Indy Groothuizen, og han havde et par fine redninger. Mark Garly har i kampens slutning et skud på stolpen, som lige så godt kunne have afgjort kampen til AB’s fordel.

Efter kampen sagde cheftræner David Roufpanah: ”Vi kom bagud med 2-0. Så det var ikke nogen god start for os. De får 2 mål på dødbolde. Det må vi så arbejde ud fra. Vi forsøger at spille, som vi godt vil og da det lykkedes, så laver vi vores første mål. Vi begynder for sent at spille på den måde, vi godt vil spille. Det er irriterende. Men resten af tiden er det jo AB på 90% af spillet, så det er ret frustrerende, at vi taber point på en dårlig start. Vi har en god periode i slutningen af 1. halvleg og i store dele af 2. halvleg. Afslutningen bliver som en tenniskamp med halve chancer i begge ender. Det er dybt frustrerendes, at vi ikke vinder sådan en kamp. Vi bliver nødt til at blive bedre til at spille mod sådan nogle typer hold, hvor vi har problemer med at vinde kampene. Nu er vi over halvvejs i turneringen, så vi må fortsætte med at forbedre os. Det er i hvert fald godt, at vi ikke taber kampene”.

Anfører Daniel A. Pedersen fulgte op med disse betragtninger: ”Det var to forskellige halvlege, hvor vi havde en del modvind i 1. halvleg. De er stærke på dødbolde og der var vi ikke skarpe nok. Det synes jeg egentlig, vi har været gode til i løbet af sæsonen, men det får de lavet mål på i dag. Jeg synes, vi får arbejdet os godt tilbage, især når vi gør de ting, som vi træner på, så får vi også chancen. Det er irriterende at lukke to mål ind, for så skal vi jagte hele kampen igennem. Vi skaber chancer nok til at vinde den her kamp. Det er ufatteligt, at nogle af vores chancer ikke går ind”. Næste kamp er lørdag den 28. oktober kl. 15 mod Thisted FC på udebane.

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.