Vigtig sidste træningskamp

En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division starter op igen søndag den 10. marts på Blue Water Arena mod Esbjerg fB.

Modstander i den sidste træningskamp er mod BK Olympic og kampen bliver fløjtet i gang kl. 15.00 på Skovdiget. BK Olympic er det tredje svenske hold, som AB møder i vinteropstarten. BK Olympic spiller til daglig i den svenske 1. division syd og sluttede 2023 sæsonen af den 11. november på en 9. plads ud af 16 mulige placeringer i tabellen. BK Olympic spiller i Lindängens Idræts Park i det sydlige Malmø ikke langt fra Øresundsbroen.

For AB bliver det spændende at se, hvor langt holdet er kommet træningsmæssigt her i vintertræningen og om relationerne mellem spillerne ikke mindst de nye, er ved at være på plads.

Efter den gode indsats i sidste uges træningskamp mod IF Österlen FF, må de gode takter følges op i den kommende træningskamp. Det er også en mulighed for at vise sig frem for både gamle og nye spiller for de fans, der finder vej til Skovdiget i morgen. En indikation på en startopstilling må også være muligt at få øje på.

Efter fredagens træning udtaler cheftræner David Roufpanah: ”Ja nu er det sidste træningskamp. Vi har kigget lidt på vores forsvarsspil og arbejder med en videreudvikling af det. Vi har i de sidste uger arbejdet på forbedring af de forskellige faser i vores forsvarsspil. Jeg synes, det er gået relativt godt, og nu skal vi lægge på i morgen i træningskampen. Så vil vi selvfølgelig fortsætte med den måde, vi gerne vil angribe på. Vi er godt på vej, men det er jo en proces, og jeg synes, vi er forberedte på Esbjerg-kampen. I det lange perspektiv er der forskellige ting, som vi arbejder med. Jeg synes, de nye spillere er faldet godt ind, så med tanke på, hvor vi var før vinterpausen, så synes jeg, det er fint. Vi får se, hvor meget vi er modnet og om det er nok til at vinde kampe – følelsen er i hvert fald rigtig god. Vi får se, hvordan det går i morgen. Det er jo en træningskamp, så der er det vigtigst, at vi udvikler vores spil. Det bliver dejligt, når vi starter turneringen igen, og vi har trænet hele ugen, og skal træne i næste uge igen på græs – i morgen spiller vi på kunstgræs”.

AB Gladsaxe har denne trup til kampen:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

8 Darren Sidoel

10 Tim Freriks

11 Flamur Dzelili

15 Søren Ilsøe

17 Yushi Yamaya

19 Christian Wagner

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

28 Emiliano Gomez

29 Ibrahim Doumbia

30 Julius Lind

34 Mikkel Brund

40 Hørður Askham

88 O’Vonte Mullings

97 Ahmed Hassan

99 Jesper Sørensen (målmand)

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.