Sejr i generalprøve

BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til kampen mod Österlen FF erstattede Hørdur Askham Daniel A. Pedersen i midterforsvaret.

Daniel A. Pedersen var ikke til rådighed til kampen, og Darren Sidoel havde fået overdraget anførerbindet. Ellers var startopstillingen den samme som sidst med Tim Freriks på kanten og Ahmed Hassan på toppen.

Dagens startopstilling:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

8 Darren Sidoel

10 Tim Freriks

17 Yushi Yamaya

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

40 Hørður Askham

97 Ahmed Hassan

AB lægger ud med et godt pres højt på banen, og allerede efter få min. presser Mark Garly Pedersen BK Olympic’s målmand til at fejle. AB spiller i højt tempo og sidder på kampen. AB har flere gode opspil, hvor bolden bliver spillet hurtigt fra spiller til spiller, og tit endte det med en afslutning.

Hurtige kombinationer mellem Rasmus Brodersen og Yushi Yamaya satte Tim Fredriks i afslutterens rolle, men bolden endte over mål. På midtbanen dominerede Mark Garly Pedersen og Agust Hlynsson med meget stor arbejdsindsats. AB sætter sig mere og mere på spillet med flere gode indlæg og også tæt på scoring. BK Olympic spillede godt sammen og lå og lurede på en omstilling. Den bedste omstilling kom efter 30. min., hvor hurtige afleveringer og en god afslutning kunne have resulteret i scoring, men Albert Gaub-Jacobsen hev en stor redning frem. Kort tid efter lægger Hørdur Askham en lang aflevering til Rasmus Brodersen, der spiller Yushi Yamaya, som bliver fældet nogle meter udenfor straffesparksfeltet. Ahmed Hassan skyder et hårdt skud over muren, men også over mål. Pausestilling 0-0.

Kort tid ind i 2. halvleg har BK Olympic en stor chance tæt på mål, men Albert Gaub-Jacobsen er igen klar med en stor redning. Knap 5 min. efter og efter et godt løb ind i feltet, afleverer Yushi Yamaya på kort afstand til Tim Freriks, der scorer til 1-0. Det blev til flere chancer til AB. Erik Lindell tog chancen med et godt skud udefra, men forbi mål. Mark Garly Pedersen spiller 1-2 med Darren Sidoel, men Mark Garly Pedersens afslutning klarer BK Olympic’s målmand.

Ahmed Hassan går ud og Flamur Dzelili kommer på banen. Kort tid efter går Rasmus Brodersen ud og bliver erstattet af Julius Lind. I sidste del af kampen kommer Christian Wagner, Søren Ilsøe og Emiliano Gomez på banen.

AB’s nr. 22 Ágúst Hlynsson sagde disse ord efter kampen: ”Det var en god kamp, vi spillede rigtig fint og fik mange gode chancer. De skabte næsten ingenting, så det var samlet set en meget positiv kamp. Vi har trænet rigtig hårdt de sidste uger, så jeg kan godt mærke det i benene efter kampen i dag. Vi er i god form, så vi skal nok alle blive friske igen til søndag. Det bliver rigtig dejligt at komme i gang og spille om point igen”.

Efter kampen udtalte cheftræner David Roufpanah: ”Vi fik en sejr i dag og det er vi glade for. Vi har virkelig en god følelse her efter kampen, for der var så mange gode frekvenser i kampen. Der er selvfølgelig altid noget, man kan udvikle og gøre bedre. Men en rigtig god følelse af en intensiv kamp med god energi og god kommunikation. Vi skaber målchancer og skal vel lave mere end et mål. Vi spillede god fodbold, så vi kan gå ind i den kommende uge og forberede os på sæsonstarten næste søndag med en god følelse. Jeg sagde på forhånd, at vi ville bruge kampen til blandt andet at have fokus på forsvaret og på hvordan vi vil forsvare os i forskellige sekvenser i kampen. Det synes jeg, at vi får gjort rigtig godt. Så alt i alt en god sidste træningskamp mod et godt BK Olympic hold med mange unge talenter. De spiller rigtig god pasningsfodbold. Jeg har set en af deres tidligere kampe, så det kom ikke bag på os, at de er gode til det. De havde det svært i dag, for vi er så gode i vores presspil, vi er gode i midterblokken, vi er gode i vores lave forsvar og vi arbejder hårdt. Så vi er tilfredse”.

Næste kamp er sæsonpræmiere mod Esbjerg fB på Blue Water Arena søndag den 10. marts kl. 14.00.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.