AB A/S får bøde efter kampen mod Nykøbing FC

Efter den seneste hjemmekamp mod Nykøbing FC modtog AB A/S desværre en indberetning af kampens dommer. På baggrund af denne indberetning har vi fået en bøde fra DBU’s Disciplinærinstans, som følge af uacceptabel adfærd fra en lille del af vores tilskuere overfor dommerteamet efter kampens slutfløjt.

Vores topprioritet er altid at sikre en tryg og behagelig atmosfære for alle involverede under vores kampe på Gladsaxe Stadion.

I lyset af de seneste begivenheder vil AB A/S fremover tage yderligere skridt for at sikre, at sådanne episoder ikke gentager sig igen.

Vi vil derfor implementere strengere straffe mod pyroteknik og voldelig adfærd. Enhver form for pyroteknik og voldelig opførsel vil nu blive mødt med sanktioner, herunder bøder og bortvisning fra Gladsaxe Stadion.

Vi opfordrer alle vores fans og tilskuere til at vise respekt overfor dommerteamet, modstanderholdet og andre tilskuere. AB A/S ønsker at opretholde en atmosfære, hvor alle på Gladsaxe Stadion føler sig velkomne og sikre.

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.