AB A/S henter Marco Ramkilde

Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.  

“Marco er en fantastisk tilføjelse til vores hold, og vi ser frem til at integrere hans styrker på holdet i den kommende sæson. Hans erfaring fra både Danmark og udlandet vil være vigtig for os i vores bestræbelser på at opnå oprykning. Jeg er sikker på, at han kommer til at passe perfekt ind i vores trup, og vi glæder os til at byde ham velkommen efter sommerferien,” fortæller cheftræner Gudjonsson. 

26-årige Ramkilde, har skrevet under på en toårig aftale med AB, som løber til juni 2026. Ramkilde startede karrieren i AaBs ungdomsakademi og blev rykket op til klubbens førstehold i 2017. Ramkilde tilbragte også to sæsoner med det engelske Championship-hold QPR mellem 2020-22, før han vendte tilbage til AaB. 

“Jeg har fra første snak med Joi kunne mærke, at AB er et godt match for mig. Jeg synes, at AB har gang i et spændende projekt, og jeg er sikker på, at jeg kan bidrage til at indfri klubbens sportslige ambitioner om oprykning,” fortæller Ramkilde. “Jeg glæder mig til at møde ind med truppen efter ferien og møde alle mennesker i og omkring klubben.” 

Foto: Ritzau
Foto: Ritzau

Ramkilde tilbragte sæsonen 2023/24 på lejeophold i Hvidovre IK, hvor han scorede 3 mål i 10 optrædener, hvoraf 6 af dem var i Superligaen.  

“Marco er en stærk spiller, som tilfører vores angreb en fysisk tilstedeværelse med sin størrelse og hurtighed,” udtaler sportsdirektør Jen Chang. “Lige nu fokuserer vi på at hente spillere, der gerne vil dedikere sig til AB og villige til at tage udfordringen op med at løfte klubben til et højere niveau. Vi er glade for, at han har valgt AB frem for alle de andre muligheder, han har haft.” 

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.