Erik Lindell vender hjem til Degerfors IF

Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende tilbage til sin tidligere klub.
“Erik bad om at vende tilbage til Degerfors i starten af sommeren – det er hans kones hjemby, og de ønsker at flytte tilbage af familiemæssige årsager,” udtaler sportsdirektør Jen Chang.
“Vi påskønner Eriks hårde arbejde og indsats i den forgangne sæson, og hans personlighed vil blive savnet i omklædningsrummet.”
Lindell skrev under med AB i juli 2023 efter at have tilbragt de foregående 6 sæsoner i Degerfors.
“Selvom det kun blev til en enkelt sæson i den grønne og hvide trøje, tager jeg mange gode oplevelser med mig fra AB. Jeg vil gerne takke alle spillere, medarbejdere og fans for et år, der ikke endte som vi havde håbet, men som alligevel havde nogle rigtig gode øjeblikke, med især kvartfinalen i pokalen som højdepunkt. Så tak for alt. Jeg vil nu følge AB som fan,” fortæller Lindell.
DSC07121
AB har også indgået en lejeaftale med Ishøj IF om angriberen Ahmed Hassan. Hassan tilslutter sig det nyoprykkede Ishøj i 24/25 sæsonen.
Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.