AB A/S tilføjer to nye ansigter til trænerstaben

AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder sammen med Fabiana Alcala der ligeledes fortsætter som assistenttræner og health and performance træner.

Gunnólfsson, der tiltræder rollen som assistenttræner, har erfaring fra både senior og ungdomsfodbold på Island og i Norge. Han var senest cheftræner for Volde Turn og Idrottslag og assistenttræner for Knattspyrnufélag ÍA.
Sternas, der tiltræder rollen som målmandstræner, kommer fra Täby FK, hvor han været målmandstræner på førsteholdet de seneste to år.

WhatsApp Image 2024 07 09 at 15.59.44 e1720538028681
På billedet: Joakim Sternas

Joey Gudjonsson udtaler, “Jeg er utrolig glad for tilføjelsen af Fannar og Joakim. De er to yderst kompetente unge trænere, som begge kommer med drive og viden inden for deres felt. Vi har en fælles ambition, om at ville bygge et succesfuldt kollektiv, og jeg er overbevist om, at vi nu har en stab som favner bredt, både på og uden for banen.”

Trænerstaben har allerede startet forberedelserne til den kommende sæson sammen med truppen. Der spilles første træningskamp på Skovdiget lørdag d. 13/7 klokken 12.00 mod FA2000.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
Five Castles Football Group om...
Vores første fulde sæson som ejere af AB A/S har været spændende. Der har været mange højdepunkter, men også skuffelser.…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.