AB er videre i pokalturneringen!

AB Gladsaxe spillede i dag mod Ledøje-Smørum Fodbold (LFS) den første kamp i pokalturneringen. Det blev til en sejr på 2-1 til AB med Lucas Ørneborg og Tim Fredriks som målscorere.

Modstanderholdet, der spiller i Danmarksserien, lagde frisk ud fra start med hurtigt spil, og havde efter et minut en stor chance, som Albert Gaub flot klarede. AB startede med en helt ny startopstilling i forhold til kampen mod Nykøbing FC i lørdags.

I næste runde møder vi SfB-Oure FA på Høje Bøge Stadion d. 5 september kl 17.

Trænerteamet stillede med følgende startopstilling:

16 Albert Gaub (mål)

17. Oliver Drost

18. Lucas Ørneborg

21. Ilias Namli

23. Marcelo Randolf

26. Christian Espensen Troelsen

27. Emaliano Arrieta

28. Emaliano Gomez

29. Ibrahim Doumbia

33. Hakim Sighaoui

35. Pachanga Kristensen

 

Der gik dog ikke mere end 6 min. før AB bragte sig foran. Ilias Namli løb mod baglinjen og sendte en god aflevering gennem feltet til Lucas Ørneborg, der resolut skød bolden i mål. Begge hold havde kampen igennem mange chancer, hvor AB stod for de fleste. Alligevel var det vanskeligt for holdet, der ikke er sammenspillet omkring startopstillingen, at omsætte chancer til mål. LSF var stadig med, og Albert Gaub måtte finde adskillige flotte redninger frem. Efter 22 min. går det så galt, hvor Benjamin Lyng header bolden i mål i det lange hjørne til udligning 1-1. AB spillede stadig med gode og hurtige kombinationer, og chancerne var der, men der var ikke kvalitet nok i afslutningerne. LSF havde deres chancer, men Albert Gaub forsvarede flot sit mål med fodparader og blokeringer. Hvor AB’s angrebsspil til tider var sprudlende, var forsvaret ind imellem udfordret og organisationen ikke altid var på plads.

Fra 2. halvlegs start kom indskiftninger, der var med til at stabilisere holdet. Kort ind i 2. halvleg sender Rasmus Brodersen en lang og præcis aflevering frem mod Tim Freriks, som sikkert scorede til føring 2-1.

2. halvleg blev igen de brændte chancers tid, og med mere koldblodighed og kvalitet i afslutningerne, kunne AB have scoret min. 5 mål mere set over hele kampen. LSF spillede en god kamp og gav AB modstand gennem hele kampen. Især målmand Marius Krogstrup Hansen stod en stor kamp.

Cheftræner David Roufpanah udtalte efter sejren: ”Pokalkampe er altid svære. Når du spiller mod en modstander fra en lavere række, så har de et ekstremt højt motivationsniveau. Det fik vi også set i dag. Men vi vinder kampen og det er det vigtigste. Vores præstation i dag var lidt op og ned. Det må vi arbejde med. Der var en del spillere med i dag, som ikke fik ret meget eller slet ikke fik spilletid i seneste kamp. Men vi er et hold og alle må præstere ud fra den måde, vi gerne vil spille på, for der er samme krav til alle spillerne”. I dagens kamp var Albert Gaub anfører, og han gav kampen disse ord med på vejen: ”Jeg er selvfølgelig glad over en 2-1 sejr. Vi lukker et dumt mål ind på en dødbold, hvor vi er for ufokuserede. Noget vi ellers havde snakket om, at vi ikke skulle være. I 1. halvleg og også lidt i 2. halvleg er LSF lidt for meget på bolden. Vi kommer efter det og bliver ved med at kæmpe. Vi er videre i pokalen, det er dejligt og vi får at se, hvem vi trækker i næste kamp. Det bliver fedt, – der er altid noget magisk over pokalen”.

Følgende spillere blev skiftet ind:

5 Rasmus Brodersen

8 Emil Wass

22 Tim Freriks

3 Erik Lindell

24 Mark Garly Pedersen

 

Der trækkes lod til næste runde i pokalturneringen fredag den 11. august og det bliver spændende at se, hvilket hold der bliver trukket op af bowlen, som AB’s modstander.

Næste kamp i 2. division bliver spillet lørdag den 12. august kl. 15.00, hvor Brabrand kommer på besøg på Gladsaxe Stadion. Køb dine billetter her.

Husk at du også kan købe dit sæsonkort lige her.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.