AB Gladsaxe & Capio Privathospital indgår nyt samarbejde

Akademisk Boldklub Gladsaxe og Capio Privathospital indgår nyt samarbejde for hurtig adgang til billeddiagnostiske ydelser og behandling af sportsskader.

Akademisk Boldklub Gladsaxe og Capio Privathospital har indgået en aftale, der vil sikre klubbens spillere hurtig adgang til billeddiagnostiske ydelser og behandling af sportsskader på højeste niveau.
Som professionel fodboldspiller er kroppen ens primære arbejdsredskab. Skader kan have alvorlige konsekvenser for en spillers sportslige præstationer, og derfor er det afgørende at få den rette lægebehandling. Dette sikrer en korrekt, effektiv og højt specialiseret behandling, som kan minimere skader og hjælpe spilleren med at komme tilbage på banen sikkert og hurtigt.

Aftalen med Capio giver klubbens spillere mulighed for ekstra hurtig adgang til MR-, CT-, UL- og Dexa-scanninger på Capios landsdækkende hospitaler. Capio Privathospital vil også tilknytte en kontaktlæge med stor erfaring inden for behandling af sportsskader på højeste niveau, som vil være tilgængelig for klubben, når det er nødvendigt.
“Aftalen med Capio Privathospital er en stor fordel for vores klub og vil give vores spillere hurtig adgang til behandling af sportsskader på højeste niveau,”

“Siden vi overtog driften af klubben, har det været en af vores prioriteter at yde den bedst mulige pleje for vores spillere. Vi er glade for at have indgået et samarbejde med Capio Privathospital, og vi er overbeviste om, at dette vil gøre en stor forskel for vores spilleres sundhed og præstationer.” siger Erik Stover, CEO for Akademisk Boldklub Gladsaxe.

“Vi ser frem til at blive Medical Partner for Akademisk Boldklub Gladsaxe, som er en klub på vej tilbage mod tidligere tiders storhed. For at dette kan lade sig gøre, er det vigtigt for Akademisk Boldklub Gladsaxe at have det rette lægefaglige set-up på plads, for at give spillerne de bedste betingelser for at præstere på banen. Med aftalen vil AB’s spillere bl.a. få hurtig adgang til nogle af landets bedste idrætskirurger, som har mange års erfaring med behandling af sportsskader,” udtaler virksomhedsansvarlig læge hos Capio, Søren Kjeldsen.

Aftalen mellem Akademisk Boldklub Gladsaxe og Capio Privathospital træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Første arbejdsdag for Joey Gudjonsson
For næsten to uger siden blev Joey Gudjonsson offentliggjort som ny cheftræner i AB, og i dag havde han første…
3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.