AB Gladsaxe henter Erik Lindell

download
Foto: Bildbyrån

AB Gladsaxe og den 27-årige højreback, Erik Lindell, har netop underskrevet en 3-årig kontrakt, der betyder, at svenskeren med øjeblikkelig virkning skifter til AB fra Allsvenskan-klubben Degerfors IF. 

Den alsidige Lindell, der også kan spille venstreback eller højre midtbane kommer til klubben med værdifuld erfaring fra den bedste svenske række, hvor han i går spillede og scorede i sin sidste kamp for Degerfors IF. 

Lindell har spillet 164 kampe for Degerfors IF, heraf 49 af dem i Allsvenskan. I sine seks sæsoner i klubben nåede han at score 5 mål og lave 38 assists. Lindell toppede også assistlisten på holdet i sæsonen 2019/20, hvor hans 10 assists var med til at rykke Degerfors op i den bedste svenske række. 

“Erik kommer ind med stor erfaring fra Allsvenskan og Superettan. Han var en vigtig del af det Degerfors-hold, der rykkede op i Allsvenskan. Erik er en box-to-box-spiller med en stærk evne til at sætte sine holdkammerater op. Han er en rigtig holdspiller med et godt overblik og kvalitet i afleveringerne på den sidste tredjedel. I Erik får vi endnu en god og ledende personlighed til omklædningsrummet, som kan hjælpe de yngre spillere med at vokse,” siger AB’s cheftræner, David Roufpanah.

Alle i klubben byder Erik Lindell velkommen til AB.

degerfors lindell halmstad
Foto: Bildbyrån
Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.