AB Gladsaxe har solgt Frederik Ellegaard og Silas Trier Madsen til Næstved BK

WhatsApp Image 2023 07 10 at 13.22.17 e1688988843370

AB Gladsaxe er blevet enige med Næstved BK om salget af Frederik Ellegaard og Silas Trier Madsen for et uoplyst beløb.

“Det har været en utroligt svær beslutning at lade Frederik og Silas forlade klubben denne sommer,” siger AB Gladsaxes administrerende direktør, Erik Stover.

“De har begge været en vigtig del af AB’s nyere historie, både på ungdomsniveau og i 2. division. Vi er kede af at se dem forlade klubben, men også glade for, at de nu får muligheden for at prøve sig af på et højere niveau.”

Stover fortsætter: “Det er vores ansvar at overveje bud fra andre klubber, og i dette tilfælde har begge spillere fået en unik mulighed for at tage et nyt og højere skridt i deres karriere.”

Om skiftet siger Ellegaard: “Det er med blandede følelser, at jeg siger farvel til en klub, som har været mit andet hjem så længe, jeg kan huske. Jeg har fået venner for livet, mødt en masse gode mennesker, haft mange oplevelser og spillet med nogle dygtige spillere. Som bolddreng på Gladsaxe Stadion havde jeg en drøm om at løbe rundt på banen en dag. Den drøm blev til virkelighed, og jeg har nydt hvert et sekund i klubben. Jeg vil gerne takke alle fans for deres støtte, både i gode og hårde perioder. Det har betydet utrolig meget for mig og hele holdet. Nu ser jeg frem til at tage et skridt op i NordicBet-ligaen og udvikle mig endnu mere. Jeg ønsker AB al held og lykke og vil selvfølgelig være på Gladsaxe Stadion igen som fan.”

Ellegaard debuterede for AB i 2017 og spillede 112 kampe for klubben, hvor han scorede 37 mål og leverede 22 assists. I sæsonen 2022-23 var han topscorer i 2. division med 18 mål.

WhatsApp Image 2023 07 10 at 13.22.17 3 e1688988819601
Foto: AB Forever

Holdets anfører i sidste sæson, Trier Madsen, fik også sin AB-debut i 2017. I sin tid i klubben nåede han at spille 98 kampe, hvor han scorede i alt 4 mål og leverede 1 assist. Trier Madsen tilbragte tre år i Skovshoved fra 2018, før han vendte tilbage til AB igen i januar 2021.

“Det er hårdt at skulle sige farvel til en klub, der har betydet rigtig meget for mig. En klub, hvor jeg har lært en masse fantastiske mennesker at kende. En klub, der både har været med til at udvikle mig som spiller og som menneske. Og der skal derfor lyde en kæmpe tak til tidligere holdkammerater, trænere, frivillige og ikke mindst fans som har givet os en fantastisk støtte, som vi spillere har kunne mærke sæson efter sæson.” fortæller Trier Madsen.

Stover afslutter med at sige: “Vi arbejder hårdt på at sikre, at vi har en konkurrencedygtig trup i den kommende sæson. Samtidig skal vi også sikre os, at vi opererer inden for bæredygtige finansielle retningslinjer.”

Frederik og Silas vil altid være velkomne tilbage på Gladsaxe Stadion, og vi ønsker dem begge alt det bedste i deres nye klub.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.