AB Gladsaxe henter færøsk landsholdspiller   

AB Gladsaxe henter den 28-årige forsvarsspiller Hørður Heðinsson Askham fra HB Torshavn.

DSC 0505

Den erfarne centrale forsvarsspiller har underskrevet en toårig aftale med AB Gladsaxe, som gælder frem til sommeren 2025. Han kommer til klubben fra den bedste færøske række, hvor han tidligere har spillet for HB Torshavn.

Med sig bringer Askham et væld af erfaring fra europæiske klubturneringer og landsholdsfodbold. I sin tid i HB Torshavn optrådte han i 5 Champions League-kvalifikationskampe og 10 Europa League-kvalifikationskampe. Askham har også repræsenteret Færøerne, hvor han bl.a. optrådte i VM-kvalifikationskampen mod Danmark i Parken tilbage i november 2021.

Besidder en kombination af fysisk styrke og progressivt pasningsspil

Cheftræner David Roufpanah udtaler følgende om den nye tilføjelse: “Askham kommer til med vigtig erfaring fra europæiske kvalifikationskampe for klubhold samt fra landsholdsfodbold, hvor han har repræsenteret Færøerne. Som spiller passer Hørdur godt ind i vores spillestil. Han har en kombination af fysisk styrke og et progressivt pasningsspil, og det er vigtigt for den måde, vi gerne vil spille på. Han kommer også ind med en god indstilling og et ønske om at udvikle sig selv og holdet.”

Alle i klubben byder Askham varmt velkommen til AB Gladsaxe!

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.