Sidste træningskamp inden sæsonstart

AB Gladsaxe spiller i morgen, lørdag den tredje og sidste træningskamp inden sæsonopstarten lørdag den 5. august. AB tager imod FA 2000 kl. 12.00 på Skovdiget. Det er FA 2000s fjerde træningskamp frem mod sæsonopstarten, og de vandt senest i tirsdags med 2-1 over BK Frem. Efter blot en enkelt sæson i 3. division er FA 2000 efter oprykningen i juni måned tilbage i 2. division og en af ABs kommende modstandere i sæsonen. Så det er en yderst kompetent modstander, AB skal møde, og det er som oftest meget tætte og spændende kampe, de to hold spiller.

Det er en modstander, som AB virkelig kan måle sig op i mod. AB skal følge op på sejrene i de første to træningskampe mod Hillerød Fodbold og Concordia fra Hamborg. AB skal stadigvæk have fokus på at spille holdet sammen og udbygge relationerne imellem spillerne.

Vi skal kunne spille i et højere tempo

Cheftræner David Roufpanah udtaler efter fredagens træning: ”Vi skal fortsætte med at arbejde videre med de ting, vi arbejder med på træningsbanen. Vi skal kunne spille i et højere tempo og ikke falde ind i modstanderens tempo. Vi skal arbejde ud fra, at vi skal kunne spille med en højere puls i en større del af kampen. Hvis vi kan gøre det, tror jeg, at vi kan skabe flere chancer og dermed flere mål. Og så må vi finde vores relationer og sammenspil. Vi har spillet sammen en måned, og vi har nogle spillere, som er kommet for en uge siden. Så der er masser at arbejde med, men alligevel bliver det dejligt at komme i gang med turneringen i næste uge. I morgen gælder det FA 2000 i den sidste træningskamp. Det bliver en hård kamp, og det bliver hårde kampe hele vejen igennem. Vi respekterer alle vores modstandere, og vi skal være på 100% hver gang. Den dag, vi ikke er på 100%, så kommer det til at gøre ondt. Så vi skal holde et højt fokus.”

 

Trænerteamet råder over følgende spillere til lørdagens træningskamp:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

6 Daniel A. Pedersen

8 Emil Wass

11 Killian van Mil

16 Albert Gaub-Jacobsen

17 Oliver Drost

18 Lucas Ørneborg

19 Christian Wagner

21 Ilias Namli

22 Tim Freriks

23 Marcelo Randolf

24 Mark Garly Pedersen

25 Magnus Nissen

26 Christian Espensen Troelsen

27 Emiliano Arrieta

28 Emiliano Gomez

29 Ibrahim Doumbia

33 Hakim Sighaoui

37 Frederik Lindgaard

U19 Pachanga Kristensen

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.