AB Gladsaxe henter Tim Freriks

WhatsApp Image 2023 07 21 at 21.22.03

AB Gladsaxe henter den kreative offensive spiller Tim Freriks fra VV Katwijk på en to-årig aftale.

Den 194 cm høje Freriks fik sin fodboldopdragelse i KFC 1910, hvorefter han skiftede til Eredivisie-klubben FC Groningen. I en alder af 20 år havde Freriks allerede optrådt syv gange i den bedste hollandske række.

I sidste sæson viste Freriks sig flot frem på Katwijks højre kant, hvor han står noteret for 11 mål og 7 assists i 37 kampe for klubben.

Om den nye signing udtaler cheftræner David Roufpanah: “Freriks er en hårdtarbejdende og stærk offensiv spiller, der nemt kan veksle mellem at spille angriber og kantspiller. Som en spiller med et godt målinstinkt, så kommer han til at være vigtig for os i den kommende sæson. Selvom han kommer til at bidrage væsentligt til vores angrebsspil, så vil han også yde en enorm indsats i defensiven. I mine snakke med Tim har det været tydeligt, at han besidder et enormt fodbolddrive og et kæmpe ønske om at bevise sig over for vores fans.”

Alle i klubben byder Tim Freriks velkommen.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.