AB Gladsaxe henter Tim Freriks

AB Gladsaxe henter den kreative offensive spiller Tim Freriks fra VV Katwijk på en to-årig aftale.

Den 194 cm høje Freriks fik sin fodboldopdragelse i KFC 1910, hvorefter han skiftede til Eredivisie-klubben FC Groningen. I en alder af 20 år havde Freriks allerede optrådt syv gange i den bedste hollandske række.

I sidste sæson viste Freriks sig flot frem på Katwijks højre kant, hvor han står noteret for 11 mål og 7 assists i 37 kampe for klubben.

Om den nye signing udtaler cheftræner David Roufpanah: “Freriks er en hårdtarbejdende og stærk offensiv spiller, der nemt kan veksle mellem at spille angriber og kantspiller. Som en spiller med et godt målinstinkt, så kommer han til at være vigtig for os i den kommende sæson. Selvom han kommer til at bidrage væsentligt til vores angrebsspil, så vil han også yde en enorm indsats i defensiven. I mine snakke med Tim har det været tydeligt, at han besidder et enormt fodbolddrive og et kæmpe ønske om at bevise sig over for vores fans.”

Alle i klubben byder Tim Freriks velkommen.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.