AB Gladsaxe henter Tim Freriks

WhatsApp Image 2023 07 21 at 21.22.03

AB Gladsaxe henter den kreative offensive spiller Tim Freriks fra VV Katwijk på en to-årig aftale.

Den 194 cm høje Freriks fik sin fodboldopdragelse i KFC 1910, hvorefter han skiftede til Eredivisie-klubben FC Groningen. I en alder af 20 år havde Freriks allerede optrådt syv gange i den bedste hollandske række.

I sidste sæson viste Freriks sig flot frem på Katwijks højre kant, hvor han står noteret for 11 mål og 7 assists i 37 kampe for klubben.

Om den nye signing udtaler cheftræner David Roufpanah: “Freriks er en hårdtarbejdende og stærk offensiv spiller, der nemt kan veksle mellem at spille angriber og kantspiller. Som en spiller med et godt målinstinkt, så kommer han til at være vigtig for os i den kommende sæson. Selvom han kommer til at bidrage væsentligt til vores angrebsspil, så vil han også yde en enorm indsats i defensiven. I mine snakke med Tim har det været tydeligt, at han besidder et enormt fodbolddrive og et kæmpe ønske om at bevise sig over for vores fans.”

Alle i klubben byder Tim Freriks velkommen.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.