AB Gladsaxe indgår samarbejde med bryggeriet Brøl

AB Gladsaxe er stolt over at kunne meddele samarbejdet med verdens eneste økologiske, cirkulære bryggeri.

Dette spændende partnerskab er et stort skridt i retning mod en mere bæredygtig tilgang til fodbold og sportens fankultur, og for AB Gladsaxe er det er vigtigt at inkorporere en mere bæredygtig tilgang til klubbens aktiviteter.

Et partnerskab med Brøl anses for at være en central del af AB Gladsaxe’s mission om at fremme social ansvarlighed, styrke klubbens forbindelser til det lokale område og blive en mere bæredygtig klub.

Erik Stover, CEO i AB A/S, udtaler: “Brøl er præcis, hvad vi ledte efter i en ny craft beer-partner. De er kreative og innovative og laver fantastisk øl, som vores fans vil elske. De deler også de samme mål for socialt ansvar og bæredygtighed som os. Vi glæder os til alle de nye projekter, vi sammen kommer til at arbejde på.”

Saimon Skurichin, grundlægger og CEO for BRØL, udtaler begejstret: “Vi er utroligt stolte over at samarbejde med AB Gladsaxe og støtter deres vision om at være mere bæredygtige. Vores partnerskab markerer en ny æra inden for både øl og fodbold. Det er forfriskende at se, hvordan vi sammen kan omdefinere en traditionel aftale mellem en fodboldklub og en ølproducent for at adressere nutidens vigtigste spørgsmål om ansvar, bæredygtighed og cirkulær tilgang.”

Denne banebrydende aftale mellem AB Gladsaxe og BRØL viser et ønske om at tage mange års tradition inden for øl og fodbold og give den en ny fortolkning, der taler til nutidens mærkesager.

AB Gladsaxe og Brøl deler en fælles vision om at fremme bæredygtighed og bevare de værdier, der gør sporten så speciel. Brøl’s økologiske og cirkulære tilgang til brygning passer perfekt til AB Gladsaxes målsætninger og engagement i at gøre en forskel.

I fremtiden vil det være muligt at købe Brøl IPA-øl på stadion på kampdage. Derudover vil samarbejdet medføre, at AB Gladsaxes førstehold fra kampen på lørdag vil spille med Brøl-logoet på ærmet.

Køb dine billetter til kampen lige her!

Om BRØL

BRØL er verdens eneste økologiske cirkulære bryggeri med en passion for at skabe innovative øl, der tackler en af verdens største problemer: madspild. Vi tror på at kombinere tradition og nyskabelse for at skabe bæredygtige og smagfulde drikkevarer. Vores engagement i at gøre en forskel er rodfæstet i vores økologiske tilgang og vores mål om at brygge øl fra restprodukter som brød. BRØL brygger alle øl ved at upcycle restbrød fra store bagerier og bruger dem til at lave øl. En del af malten i ølproduktionen erstattes med brød og andre madvarer, der ikke bliver brugt og går til spilde.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.