AB Gladsaxe henter Darren Sidoel

AB Gladsaxe skriver en to-årig kontrakt med den 25-årige defensive midtbanespiller Darren Sidoel.

Hollandske Sidoel fik sin fodboldopdragelse i Ajax Amsterdam, hvor han nåede at spille 47 kampe for klubbens U19- og U21-hold. Derudover har han også spillet for engelske Reading FC, spanske Cordoba CF og Hercules CF, og senest i den indiske Super League for East Bengal FC.

“Vi står i en situation, hvor Søren Ilsøes genoptræning efter sidste års skade tager længere tid, end vi troede, og lægeteamet arbejder hårdt på at få ham tilbage. Hakim pådrog sig en skade i en U19-kamp, som holder ham ude på ubestemt tid, og med kampene i rækken og vores avancement i pokalen er vi nødt til at sikre os, at vi har kvalitet og konkurrence på alle pladser. Vi er meget glade for at kunne hente en spiller som Darren ind lige nu. Darren er en stærk balancespiller med en god fysik, og han er komfortabel med bolden. Han har fået størstedelen af sin fodboldopdragelse i Ajax og har spillet professionel fodbold i flere lande. Det er godt for os at tilføje noget erfaring til vores unge trup,” fortæller Roufpanah om den nye tilføjelse til truppen.

Den defensive midtbanespiller, der også kan spille i midterforsvaret, samt på den centrale midtbane glæder sig til at komme igang.

“Jeg er virkelig glad for at være her! Jeg er blevet taget varmt imod af holdet. Vi har arbejdet hårdt frem mod vores kamp i denne weekend, og nu kan jeg ikke vente med at møde alle vores fans. Drengene har fortalt mig, at fansene her er fantastiske, og jeg glæder mig til at møde dem på stadion her på lørdag.”

Se Darren og resten af holdet spille kampen mod Fremad Amager på Gladsaxe Stadion.

Alle i AB byder Darren varmt velkommen til klubben.

 

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.