AB Gladsaxe henter Darren Sidoel

DSC 0759

AB Gladsaxe skriver en to-årig kontrakt med den 25-årige defensive midtbanespiller Darren Sidoel.

Hollandske Sidoel fik sin fodboldopdragelse i Ajax Amsterdam, hvor han nåede at spille 47 kampe for klubbens U19- og U21-hold. Derudover har han også spillet for engelske Reading FC, spanske Cordoba CF og Hercules CF, og senest i den indiske Super League for East Bengal FC.

DSC 0720

“Vi står i en situation, hvor Søren Ilsøes genoptræning efter sidste års skade tager længere tid, end vi troede, og lægeteamet arbejder hårdt på at få ham tilbage. Hakim pådrog sig en skade i en U19-kamp, som holder ham ude på ubestemt tid, og med kampene i rækken og vores avancement i pokalen er vi nødt til at sikre os, at vi har kvalitet og konkurrence på alle pladser. Vi er meget glade for at kunne hente en spiller som Darren ind lige nu. Darren er en stærk balancespiller med en god fysik, og han er komfortabel med bolden. Han har fået størstedelen af sin fodboldopdragelse i Ajax og har spillet professionel fodbold i flere lande. Det er godt for os at tilføje noget erfaring til vores unge trup,” fortæller Roufpanah om den nye tilføjelse til truppen.

DSC 0723

Den defensive midtbanespiller, der også kan spille i midterforsvaret, samt på den centrale midtbane glæder sig til at komme igang.

“Jeg er virkelig glad for at være her! Jeg er blevet taget varmt imod af holdet. Vi har arbejdet hårdt frem mod vores kamp i denne weekend, og nu kan jeg ikke vente med at møde alle vores fans. Drengene har fortalt mig, at fansene her er fantastiske, og jeg glæder mig til at møde dem på stadion her på lørdag.”

Se Darren og resten af holdet spille kampen mod Fremad Amager på Gladsaxe Stadion.

Alle i AB byder Darren varmt velkommen til klubben.

 

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.