AB Gladsaxe mod Skive 11/9 kl. 13

AB Gladsaxe mod Skive 11/9 kl. 13
AB Gladsaxe skal på søndag følge op på de seneste kampes flotte spil og point når Skive lægger vejen forbi Gladsaxe Stadion. Kampens dommer er Nicki Nordlund Hansen, og han fløjter kampen i gang kl. 13.00. I tabellen ligger Skive nummer 5 med 8 point og AB ligger nummer 6 med 7 point. Så det tegner til en jævnbyrdig og spændende kamp. Skive vandt senest med 2-1 hjemme over Brabrand. AB vandt som bekendt med 4-2 over HIK i fredags efter at have været bagud med 2-0 ved pausen. AB har efterfølgende trænet en hel uge uden midt-uge kampe og står derfor godt rustet til kampen mod Skive. Den nytilkomne Abdul-Rauf Sulemana der kom til AB i mandag spå en lejeaftale fra FC Nordsjælland er med i bruttotruppen og har derfor mulighed for at få sin debut som AB-spiller.
Husk at købe billet på www.boldbillet.dk. Cheftræner Patrick Birch Braune: „Det har været en periode, hvor vi havde tre kampe på syv dage. Det var en hård belastning. Vi fik tre sejre og lavede en masse mål og lavede nogle gode præstationer mod FREM og HIK. Nu skal vi møde Skive og det er en lidt anden modstander stilistisk, som giver os nogle andre udfordringer. Jeg tror ikke kampen får det samme udtryk som de foregående. Vi skal ud og gøre det, vi er gode til. Vi skal ud og gøre det, der er godt for os og så skal vi lave færre fejl. Det er det, der har hjemsøgt os lidt og det har vi arbejdet hårdt på i denne træningsuge, hvor vi har haft mulighed for at træne helt igennem. Det er forhåbentlig nok til at tage tre point mod Skive”. Trænerteamet råder over følgende bruttotrup: 1 Oliver Børner Thorup (mål) 3 Gustav Overgård Hansen 4 Anton Basbas Pedersen 5 Adnan Curovic 7 Frederik Ellegaard 8 Emil Wass 9 Emil Mygind 11 Oliver Angus 14 Abdul-Rauf Sulemana 15 Lucas Koch 16 Casper Hauervig (mål) 17 Christoffer Thrane19 Albert Nørager 20 Marcus Hørbye 21 Alessio Alicino 22 Silas Trier Madsen 23 Mican Atici 25 Tobias Brogaard (mål)30 Marcus Mustac Gudmann Startopstillingen kan ses en time før kampstart på facebook.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.