AB Gladsaxe sikrer sig Magnus Nissen fra Sønderjyske

AB Gladsaxe har sikret sig den 20-årige målmand Magnus Nissen fra Sønderjyske på en to-årig kontrakt.WhatsApp Image 2023 06 18 at 13.03.02

Til trods for sin unge alder, har Nissen allerede vist et stort potentiale som en refleksstærk målmand med gode indgreb i feltet på både ungdoms- og seniorniveau.

På ungdomsniveau har Magnus Nissen både optrådt for Vejles U17-hold og Sønderjyskes U19-hold, og i den netop afsluttede sæson, fik den unge målmand også sin senior debut i NordicBet Ligaen.

En spændt Magnus Nissen udtaler: “AB er en traditionsrig klub med store ambitioner, og det er de perfekte rammer for en ung målmand som mig til at udvikle sig og lære af mine omgivelser. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang med forberedelserne til den kommende sæson.”

“Klubben er kendt for have nogle fantastiske fans, og jeg ser frem til at møde dem på Gladsaxe Stadion meget snart,” uddyber han.

Om Nissen udtaler cheftræner David Roufpanah: “Magnus er en talentfuld og atletisk ung målmand med vigtig førsteholdserfaring fra NordicBet med Sønderjyske. Han vil tilføre vores målmandsgruppe vigtig konkurrence og erfaring.”

Alle i AB Gladsaxe byder Magnus Nissen varmt velkommen til klubben.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.