AB Gladsaxe skriver med Mark Garly Pedersen

AB Gladsaxe og den 21-årige midtbanespiller Mark Garly Pedersen har fået papirer på hinanden.

Garly Pedersen kommer fra Næstved BK, som han kom til som 2. års U17. Han har spillet U19, hvor Næstveds hold ligesom AB’s spiller i divisionen. I vinteropstarten i 2022 blev Mark rykket op til Næstved BK’s NordicBet Liga trup, og her nåede han at spille 14 NordicBet Liga kampe for Næstved BK inden han altså nu, har skrevet kontrakt med AB.

Efter kontraktunderskrivelsen udtaler Mark Garly Pedersen: ”Jeg synes, det er en god mulighed for mig at komme til AB og arbejde på at udvikle mig mere som seniorspiller. Jeg glæder mig meget til at møde holdkammeraterne og trænerteamet. Det tager nok lidt tid inden hele truppen er fuldstændig sammenspillet, men jeg er sikker på, at vi alle vil gøre en god indsats på træningsbanen”.

Cheftræner David Roufpanah udtaler: ”Garly er definitionen på en holdspiller. Han har en fin fodboldforståelse og kan følge og udføre en gameplan. Så har han også en imponerende arbejdsrate. Han er en alsidig pasningsspiller, der kan finde rum. Han bringer også god erfaring med sig fra NordicBet Ligaen”.

Alle i AB ønsker Mark Garly Pedersen velkommen i klubben.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.