AB Gladsaxe tager afsked med seks spillere

Sæsonens sidste kamp i morgen bliver med et farvel til seks spillere fra førsteholdstruppen, der alle stopper i klubben d. 30. juni.

Oliver Børner, Marcus Hørbye, Sylvester Seeger-Hansen, Christoffer Thrane og Mads Vang stopper alle i klubben efter denne sæson. Derudover vender Axel Wallenborg tilbage til Djurgårdens IF efter sit lejeophold.

Klubben ønsker specielt at hylde Oliver Børner, Marcus Hørbye og Sylvester Seeger-Hansen, som alle afslutter en stolt kapitel i deres barndomsklub.

Oliver Børner har været en kendt figur blandt fans i sin tid i AB. Imponerende nok har målmanden gjort sig bemærket som målscorer med et fantastisk frisparksmål i en af sine 26 kampe for seniorholdet. Børner har nydt stor popularitet og respekt blandt sine holdkammerater, og hans bidrag til at skabe et godt og venskabeligt miljø strækker sig ikke kun til omklædningsrummet, men til hele klubben.

Marcus Hørbye kan se tilbage på en tid i klubben med hele 63 kampe. Forsvarsspilleren har leveret solide præstationer og har endda bidraget med otte mål  iført den grønne trøje. Udover sine fodboldmæssige færdigheder har Hørbye, også kendt som “Speaky”, med sine afslappet energi været med til at skabe ro omkring holdet.

Sylvester Seeger-Hansen har gennem årene imponeret med sine præstationer i AB-trøjen. Midtbanespilleren har optrådt i hele 168 kampe, hvor han har markeret sig med 25 mål, hvilket placerer ham som den 10. mest spillede spiller i klubbens historie. Sylvester har i sin tid i AB-trøjen været en vigtig del af klubbens udvikling, og han har været en leder blandt sine holdkammerater.

Erik Stover udtaler: “Disse seks spillere har alle bidraget til holdets succes. Vi har haft en fantastisk gruppe af spillere, der sammen har skabt et skabe et miljø med fokus på trivsel og tryghed. Alle i klubben er taknemmelige for deres dedikation og hårde arbejde i deres tid hos AB, og vi ønsker dem alle det bedste i fremtiden.”

Klubben vil sige farvel til Børner, Hørbye, Seeger-Hansen, Thrane og Wallenborg ved sæsonens sidste kamp mod Aarhus Fremad, der finder sted kl. 14:00 på Fredensvang i morgen. Dog forventes det at Mads Vang fortsætter sin genoptræning i klubben, hvorefter han vil få muligheden for at træne med holdet igen.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.