AB Gladsaxe skriver kontrakt med winger fra Down Under

AB Gladsaxe har skrevet kontrakt med den australske winger Abel Walatee, som slutter sig til klubben på en fireårig kontrakt, der løber frem til juni 2027. Den 19-årige alsidige spiller kommer til AB fra det anerkendte Western United FC’s akademi.

En alsidig offensivspiller med fart og kreativitet

AB’s cheftræner, David Roufpanah, beskriver Walatees evner således: “Abel er en alsidig offensivspiller med fart og kreativitet på den sidste tredjedel,”.

“Han giver os muligheder på både højre og venstre wing og kan også bruges som anden angriber eller offensiv midtbanespiller,” uddyber han.

I løbet af denne sæson formåede Walatee at lave 4 mål og 6 assists i kun 15 kampe for Western Uniteds seniorakademi. I 2022-sæsonen formåede han at bidrage med 10 mål og 9 assists i 23 kampe for både U21- og seniorakademiet.

Begejstring for dansk fodbold

Walatee udtrykker sin begejstring over at komme til AB: “Jeg er glad for at skrive under med AB. Jeg søgte specifikt at komme til Danmark. Det er et land, som er kendt for spille fodbold på højt niveau, og hvor der er stor konkurrence i ligaerne. Jeg håber på, at kunne fortsætte min udvikling som spiller i klubben.”

Klubben ser frem til at byde Walatee velkommen til holdet i den kommende sæson.

 

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.