AB Gladsaxe skriver kontrakt med winger fra Down Under

AB GladsaxePHOTO 2023 06 08 00 12 17 har skrevet kontrakt med den australske winger Abel Walatee, som slutter sig til klubben på en fireårig kontrakt, der løber frem til juni 2027. Den 19-årige alsidige spiller kommer til AB fra det anerkendte Western United FC’s akademi.

En alsidig offensivspiller med fart og kreativitet

AB’s cheftræner, David Roufpanah, beskriver Walatees evner således: “Abel er en alsidig offensivspiller med fart og kreativitet på den sidste tredjedel,”.

“Han giver os muligheder på både højre og venstre wing og kan også bruges som anden angriber eller offensiv midtbanespiller,” uddyber han.

I løbet af denne sæson formåede Walatee at lave 4 mål og 6 assists i kun 15 kampe for Western Uniteds seniorakademi. I 2022-sæsonen formåede han at bidrage med 10 mål og 9 assists i 23 kampe for både U21- og seniorakademiet.

PHOTO 2023 06 08 00 12 17 1

Begejstring for dansk fodbold

Walatee udtrykker sin begejstring over at komme til AB: “Jeg er glad for at skrive under med AB. Jeg søgte specifikt at komme til Danmark. Det er et land, som er kendt for spille fodbold på højt niveau, og hvor der er stor konkurrence i ligaerne. Jeg håber på, at kunne fortsætte min udvikling som spiller i klubben.”

Klubben ser frem til at byde Walatee velkommen til holdet i den kommende sæson.

 

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.