AB henter Jesper Sørensen

AB har skrevet under med målmanden Jesper Sørensen. Jesper der senest har spillet for Kolding i NordicBet Ligaen har fået en kontrakt som løber til sommeren 2025. 

“Jesper viste sig rigtig godt i sin prøveperiode. Det er tydeligt at se, at han har en god læring fra sine ungdomsår, og man kan se på hans spil, at han har erfaring med seniorfodbold,” si

DSC01499 scaled e1705927334958

ger cheftræner David Roufpanah.

“Vi er meget glade for at have hentet endnu et dansk målmandstalent. Han har allerede i sin korte tid i AB vist os, at han er sulten efter at lære og forbedre sig, hvilket var med til at overbevise os om, at han skulle være i AB. AB er en klub med stolte traditioner for at uddanne og udvikle spillere, så derfor var der et godt match mellem Jesper og AB.”

Jesper er 20 år gammel og et produkt af Esbjergs ungdomsafdeling. Han fik sin seniordebut i Nordicbet Ligaen mod Hillerød i december 2021. Han spillede yderligere 6 kampe for Esbjerg i den første halvdel af 2022/23 sæsonen i 2 division før han skiftede til Kolding i september 2023. 

“Det føles fantastisk at komme til sådan en traditionsrig klub. Det er en klub med rigtig høje ambitioner, og jeg håber på at det kan blive rigtig god tid både for mig og for klubben.” fortæller Jesper.

Klubben har efter gensidig aftale sagt farvel til Indy Groothuizen som vender tilbage til Holland. Groothuizen kom til AB i januar 2023, og nåede i alt 9 kampe for AB. Groothuizen vil specielt blive husket for sin indsats i pokaltriumfen over Vejle BK d. 1. november 2023, hvor han reddede to straffespark og sendte AB i kvartfinalen. 

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.