AB henter Mikkel Brund

AB A/S har hentet 20-årige Mikkel Brund. Den venstrebenede midterforsvarer har spillet i Randers FC i sin ungdomstid, hvorefter han skiftede til Hobro IK II i 2023.

DSC03055

“Mikkel er en ung midterforsvarer, som allerede spiller med en stor modenhed i forhold til sin alder,” siger cheftræner David Roufpanah.

“Han har gode kvaliteter både offensivt og defensivt og øger konkurrencen i forsvarsgruppen. Vi glæder os meget til at se ham udvikle sig hos os.”

Brund var anfører for Randers U19-holdet i 2022-23 og 2023-24 sæsonerne, hvor han spillede 60 kampe. Han fik debut for Randers FC i marts 2021 mod Lyngby.

“Med det setup og de ambitioner, der er i klubben, så ser jeg AB som den helt rigtige klub for mig,” fortæller Brund selv.

“Jeg håber, at jeg kan bidrage til at bringe et højt niveau på banen og i omklædningsrummet. Jeg glæder mig bare til at komme i gang og møde fansene. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om dem.”

Sejr i generalprøve
BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til…
Vigtig sidste træningskamp
En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division…
Akademisk Boldklub fylder 135 år
Akademisk Boldklub fylder 135 år den 26. februar 2024. Det er med stor stolthed, at Akademisk Boldklub annoncerer vores 135-års…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.