AB henter Mikkel Brund

AB A/S har hentet 20-årige Mikkel Brund. Den venstrebenede midterforsvarer har spillet i Randers FC i sin ungdomstid, hvorefter han skiftede til Hobro IK II i 2023.

DSC03055

“Mikkel er en ung midterforsvarer, som allerede spiller med en stor modenhed i forhold til sin alder,” siger cheftræner David Roufpanah.

“Han har gode kvaliteter både offensivt og defensivt og øger konkurrencen i forsvarsgruppen. Vi glæder os meget til at se ham udvikle sig hos os.”

Brund var anfører for Randers U19-holdet i 2022-23 og 2023-24 sæsonerne, hvor han spillede 60 kampe. Han fik debut for Randers FC i marts 2021 mod Lyngby.

“Med det setup og de ambitioner, der er i klubben, så ser jeg AB som den helt rigtige klub for mig,” fortæller Brund selv.

“Jeg håber, at jeg kan bidrage til at bringe et højt niveau på banen og i omklædningsrummet. Jeg glæder mig bare til at komme i gang og møde fansene. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om dem.”

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.