AB møder rækkens tophold

AB Gladsaxe tager lørdag imod Esbjerg fB kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion. Det bliver et interessant opgør, for det er 2. divisions absolutte tophold, som AB skal op imod. Esbjerg fB ligger nummer et i 2. division med fire point ned til nummer 2, som lige nu er Aarhus Fremad. Esbjerg fB kommer til Gladsaxe med en skræmmende 5-1 sejr over Thisted FC i ryggen. Esbjerg fB var ovenikøbet bagud med 1-0.

DSC 1021

AB skal således steppe et niveau op i forhold til sidste uges 2-2 kamp mod FA 2000 på Frederiksberg, for at opnå et godt resultat i lørdagens kamp. Holdet har da også bevist i flere perioder af kampene, at de kan spille på et rigtig højt niveau, så vi krydser fingre for, at det sker i hele kampen mod Esbjerg fB. AB’s offensive spiller Tim Freriks ligger nummer et på topscorerlisten med fire mål, og bliver skarpt forfulgt af den tidligere AB spiller Emil Holten, der har lavet 3 mål for Esbjerg fB.

Seneste opgør mellem de to hold ligger tilbage i slutningen af maj, hvor de to hold spillede 1-1 i oprykningsspillet på Gladsaxe Stadion. Dommer Allan Staal skal lede slagets gang og på linjerne har han Ulrik Gøtze og Simon Rosenlund.

Cheftræner David Roufpanah udtaler: ” Vi skal mødet topholdet i morgen og det er de bedste kampe, man kan få. Der kommer mange fans fra begge hold, så der bliver en god atmosfære. Esbjerg er et godt hold med meget erfaring og har vundet alle kampene, så det bliver en stor udfordring. Men vi vil gøre alt for tage point. Vi har brugt meget tid i træningsugen til at se på, hvad det er for et fodboldspil, der skal være vores på længere sigt og det er det vigtigste. Når vi går ud til kampene, så skal vi altid give os 100%, men vi har også et langsigtet projekt og det skal vi respektere”.

Forsvarsspilleren Rasmus Brodersen ser frem mod kampen: ”Jeg tænker, det bliver en rigtig fed kamp. Vi glæder os utrolig meget. De har fået en god start, men vi tror på, at vi godt kan drille dem. Vi har trænet med god intensitet hele ugen, og vi arbejder målrettet og fokuseret efter weekendens kamp og bestræber os på at få 3 point”.

Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til kampen:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

10 Layton Ndukwu

11 Killian van Mil

16 Albert Gaub-Jacobsen

18 Lucas Ørneborg

19 Christian Wagner

21 Ilias Namli

22 Tim Freriks

24 Mark Garly

26 Christian Espensen Troelsen

27 Emiliano Arrieta

28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind

40 Hørður Askham

 

Køb dine billetter til kampen lige her!

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.