Tim Freriks skifter til Esbjerg fB

Akademisk Boldklub A/S er blevet enige med Esbjerg fB om en permanent aftale for angriberen Tim Freriks til en ukendt transfersum samt en fremtidig videresalgsklausul.

26-årige Freriks, kom til AB i juli 2023 fra Katwijk og scorede 15 mål i 30 optrædener for klubben.

“Tim tilpassede sig meget hurtigt til dansk fodbold og havde en produktiv første sæson hos os,” siger sportsdirektør Jen Chang. 

“Vi tilbød at forlænge hans kontrakt, men han anmodede om en transfer i slutningen af sæsonen. Hvis en spiller ønsker at forlade os, og visse betingelser er opfyldt – at det købende hold kommer med et acceptabelt bud, og at vi er i stand til at finde en passende erstatning – så vil vi ikke stå i vejen for dem. I dette tilfælde havde vi interesse fra forskellige hold, og Tim var ivrig efter at flytte til Esbjerg. Vi ønsker ham held og lykke i sin nye klub.”

Midterforsvareren Ibrahim Doumbia forlader også klubben til sommer efter en aftale om en gensidig fratrædelse. Midtbanespilleren Julius Lind og målmanden Filip Mellbins kontrakter udløber også i juni, og vender ikke tilbage efter sommerferien.

 

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.