Adrien Koudelka slutter sig til AB

Adrien Koudelka slutter sig til AB
AB fortsætter med at forstærke sig frem mod forårssæsonen. Det sker med den tyske forsvarsspiller Adrien Koudelka, som kommer fra den tyske klub Freiberg. AB har således indgået en kontrakt med Koudelka, som fortsætter helt frem til sommeren 2027.
20-årige Koudelka har tidligere spillet i den tyske Bundesliga for ungdomsspillere for Augsburg såvel som for klubbens andethold. Han har også spillet 13 kampe for det tyske U-17 landshold. Det er en tysk forsvarsspiller, der altid går forrest, som nu er klar til at spille for AB. ”Jeg forsøger altid at give alt for holdet. Mine styrker ligger i at forsvare og i min mentalitet, men jeg forsøger også at blande mig i kampene med mine spillemæssige færdigheder,” siger Adrien Koudelka. Cheftræner Patrick Braune ser frem til at kunne bruge en klassisk, tysk forsvarsspiller på holdet. ”Det er en forsvarsspiller med en god størrelse og fysik, som passer ind i den tyske måde at være forsvarsspiller på, hvor man gerne vil presse højt, og man tør det. Det passer til den måde, vi har spillet på i det seneste halve år,” siger han. Braune håber, at han med Koudelka får en spiller, som gør en forskel. ”Jeg håber, at det er en udenlandsk spiller, som kommer og gerne skal være med til at løfte os. Han er fortsat en spiller, som har meget at lære, og det håber vi, at han kan fortsætte med i AB.”Selv understreger den tyske forsvarsspiller. ”I kan forvente, at jeg giver mig 100 pct, uanset om det er i en kamp eller til træning. Holdets succes står over alting for mig,”.
Sammen med blandt andet den hollandske målmand Indy Groothuizen er Adrien Koudelka en af de udenlandske spillere, som den nye hovedaktionær i AB har hentet til klubben. Ellers er der blevet forlænget med en række eksisterende, danske profiler, ligesom der er hentet et par danske spillere til klubben. De nye ejeres ambitioner og vejen til at nå målet var noget af det, som tiltalte Adrien Koudelka, da han hørte om interessen fra AB og landet fra nord. ”Danmark er et fantastisk land med meget høj livsstil. Jeg hørte om AB-projektet, og jeg var meget interesseret fra begyndelsen. Vi havde nogle gode samtaler, og derefter behøvede jeg ikke at tænke mig om i lang tid,” fortæller Adrien Koudelka. Ifølge den nye forsvarsspiller bliver et af de vigtige elementer i AB’s succes, at holdet og spillerne formår hurtigt at få integreret de nye spillere til den i forvejen meget harmoniske gruppe, der i efterårssæsonen spillede holdet til en tredjeplads her ved vinterpausen. ”Jeg ved, at der er mange nye ting, som er sket i klubben på kort tid, og jeg håber, at vi som hold hurtigt bliver en enhed. Sker det, er jeg sikker på, at vi kan opnå stor succes. Mine forventninger til mig selv er, at jeg kan bidrage og være med til at løfte holdet endnu mere,” siger Adrien Koudelka.

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.