Asger Højmark-Jensen er ny angriber

Asger Højmark-Jensen er ny angriber
AB’s tilhængere og trænerstab kender deres nye angriber ganske udmærket i forvejen. Han har nemlig som angriber i Vanløse og Hillerød scoret mod AB for begge klubber. Nu får han muligheden for at lave mål i den grønne trøje. AB har nemlig skrevet en kontrakt med Asger Højmark-Jensen, der kommer til klubben fra oprykkerne i Nordic Bet Ligaen fra Hillerød.
”Jeg skifter til AB på grund af ambitionerne, projektet og at det er en stor og traditionsrig klub. Det har altid været en spændende at spille imod AB som en klub med et stort stadion og en lang historie,” siger Asger Højmark-Jensen. AB’s cheftræner Patrick Braune har flere gange skullet forberede sine spillere på mødet med Højmark-Jensen. Nu ser han frem til at kunne udnytte angriberens kompetencer på sit eget hold. ”Vi får en angriber, der giver os noget andet, end det vi i forvejen har. Vi har nogle mindre, hurtige angribere, og her får vi en spiller med mere fysik og størrelse, og det åbner for nye muligheder for os,” siger Braune. Asger Højmark-Jensen har som sagt mødt AB for både Vanløse og Hillerød. I sidste sæson skete det tre gange, og den lange angriber scorede i to af opgørene i sin personligt mest succesfulde sæson. Angriberen var således i gang med et imponerende efterår i 2021, da han scorede 13 mål for Hillerød i lige så mange kampe, inden en alvorlig skade satte en stopper for målscoringen. ”Han har haft en skade, og vi skal nu på en rejse sammen, hvor vi vil forsøge at få ham helt tilbage til det niveau, han tidligere har haft. Det ser vi frem til,” fortæller Patrick Braune. Asger Højmark-Jensen har dog både spillet kampe for Hillerød i forårssæsonen 2022 såvel som i denne sæson. Faktisk har han haft gang i målscoringen i Nordic Bet Ligaen, når han har fået chancen i Hillerøds startopstilling. Nu skifter han til AB, hvilket uden tvivl gør en del af hans familie ganske tilfreds. ”Min mors familie er kæmpe AB fans, så klubben har altid været en del af mit liv,” siger han og beskriver sig selv som spiller. ”Jeg er en uortodoks, lidt ranglet 9’er. Jeg er en spiller, som kan se langsom ud, men jeg har faktisk noget fart. Jeg er rigtig god til at score mål, og det er klart en af mine store kompetencer. Et indersidemål nede i hjørnet er en favorit.” Asger Højmark-Jensen kommer til et tophold i 2. division, der går et meget spændende forår i møde. ”Jeg forventer, at vi får succes. Jeg ser en ung trup med meget energi og talent, og som komplimenterer min spillestil meget. Jeg har store forventninger til holdet,” fortæller Asger Højmark-Jensen, der ser frem til at spille på Gladsaxe Stadion. ”Jeg glæder mig til at repræsentere AB og til at spille foran fansene. Jeg er rigtig beæret over at bære trøjen.”

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.