Airtox bliver ny hovedsponsor!

Example

Når Akademisk Boldklub Gladsaxe senere i dag går på banen bliver det med sikkerhedssko-giganten Airtox som den nye officielle hovedsponsor for AB Gladsaxes førstehold.

Hos AB Gladsaxe er man meget glad for aftalen, fortæller administrerende direktør, Erik Stover.

“Airtox er en fantastisk partner for os. De er et af de hurtigst voksende mærker i Danmark og de har et godt ry. Med partnere som Airtox bringer vi stor værdi til vores stærke partnernetværk og positionerer vores klub til mere vækst i fremtiden.”

Et naturligt valg

Sponsoratet løber i første omgang til og med 2024, og hos Airtox  ser man det som naturligt valg at lægge et stort sponsorat hos en af landets mest traditionsrige fodboldklubber, fortæller administrerende direktør, Henrik Wiingaard-Madsen.

Den officielle lancering af partnerskabet vil finde sted på i dag på Gladsaxe Stadion, hvor holdet vil præsentere partnerskabet på den nye spillertrøje.

 

Om Airtox

Airtox er det trendsættende luksusmærke inden for professionelt fodtøj, spækket med morgendagens teknologier. Mærket er synonymt med luksus, mode og vildskab og kendt for at sætte trend i markedet.

Forudbestil hjemmebane og udebanetrøjen lige her!

Sejr i generalprøve
BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til…
Vigtig sidste træningskamp
En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division…
Akademisk Boldklub fylder 135 år
Akademisk Boldklub fylder 135 år den 26. februar 2024. Det er med stor stolthed, at Akademisk Boldklub annoncerer vores 135-års…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.