Akademisk Boldklub Gladsaxe skriver en flerårig kontrakt med Layton Ndukwu

Akademisk Boldklub Gladsaxe skriver en flerårig kontrakt med tidligere Leicester City-spiller Layton Ndukwu. Ndukwu har fået sin fodboldopdragelse i Leicester City, og har tidligere spillet for det engelske U-16- og U-17-landshold. 

Den alsidige offensive midtbanespiller, der også kan spille som venstre kant og angriber, er kendt for sin tekniske færdigheder, kreativitet og evne til at score mål. Ndukwu har bl.a. lavet 17 mål og 12 assists i 81 kampe for Leicester City’s ungdomshold. 

“Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at blive en del af denne klub! Jeg ser frem til at bære denne historiske klubs farver og glæder mig til at arbejde sammen med spillerne og personalet,” fortæller Layton. 

“Jeg er fast besluttet på at gøre mit bedste på banen og hjælpe klubben med at nå sine mål. Jeg er virkelig imponeret over projektet og klubbens ambitioner. Jeg lover at give alt, hvad jeg har, og altid repræsentere klubben med stolthed og ære. Vi ses snart,” tilføjer Layton afslutningsvis. 

Det forventes, at Layton Ndukwu tilslutter sig holdet, når arbejdstilladelsen er godkendt. 

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.